Şimdi Ara

Martin Linnes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam niye bu kadar gömülüyor. Bize 2M€'ya geldi ve elinden geleni yapıyor sol bekte Denayer'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yorumcular tarafından Tarık Çamdal'dan daha fazla eleştirilidi. Bence çok iyi bi yedek kariyerinin sonuna kadar kalması gerekiyor bence

• Cok iyi bir yedek falan degil

Galatasarayin kalibresinde hic degil

Tarik camdaldan iyi diye kadroda adam mi tutulur?super ligde tariktan iyi 200 futbolcu vardir en az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kendini geliştirdi sağda ve solda oynayabiliyor kadroda kalması gerektiğini düşünüyorum.

Kuzey Avrupalı oyuncular zaten özverili oluyorlar. Sabri'ye yıllarca katlandık Linnes ona taş çıkartır.
  • Elimizdekilere bakınca çok iyi geliyor bize. Yoksa muazzam kademe hataları yapıyor beyler ama işte bakıyoruz yerine kim oynayabilir Tarık-Lato yok yok Linnes iyidir diyoruz.
  • Bence Linnesin hucum yönü fena değil.
  • ÇOk iyi hücuma çıkıyor ama savunma yönünde eksikleri var. Bence sürekli oynaması gerekiyor oynadıkça daha iyi olmaya başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 28 Aralık 2017; 20:44:20 >
  • iyi bir yedek.
    maliyeti de düşük.
    sağ bek sol bek ve kanatlarda oynayabiliyor.
    mutlaka kadroda tutulmalı. zaten birden fazla mevkiide oynayan oyunculara sempatisi olan fatih terim de tutacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Cok iyi bir yedek falan degil

Galatasarayin kalibresinde hic degil

Tarik camdaldan iyi diye kadroda adam mi tutulur?super ligde tariktan iyi 200 futbolcu vardir en az

Dünya üzerinde Latovlevici ve Tarık'tan daha kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

• Geçen maç Mariano'nun yokluğunda sağda çok iyi oynadı. Gerçek mevkisinin neden sağ bek olduğunu gösterdi. Ki geldiğinden beri kaç ciddi maçta sağ bek oynamıştır? İki elin parmaklarını geçmez heralde. 2 mevkiyi birden yedeklemesi açısından önemli bir rotasyon oyuncusu. Yaşı da hala kendini geliştirebilecek seviyede.

Yalnız işin savunma yönünde çok zayıf, ciddi bir takıma karşı Linnesle çıksak içinden geçerler oynadığı kanadın.
  • iyi bir yedek olabilir ama kadroda 11 oynayacak potansiyeli yok maalesef. karakter olarak çok sağlam bir oyuncu. aldığı paranın hakkını vererek oynamaya çalışan bir oyuncu tipi. ne yazık ki yeteneği galatasaray seviyesinde değil.
  • Sizler kadar Gs maçı izlemedim ama izlediğim maçlar üzerinden söylüyorum bence Gs da oynayacak topçu değil. Belki bana kötü maçları denk geldi bilmiyorum fakat pekte beğenmedim açıkçası.

• Ben savunma oyuncularında önce fiziğe bakarım. Yanlış anlaşılmasın beklerin tutup da 1.90 falan olmasını kastetmiyorum fakat ikili mücadelede hemen düşen savunma oyuncusundan hayır geleceğine inanmam. Sonra pozisyon bilgisi kademe anlayışı çabukluk top kullanma becerisi falan gelir.
    Tarık denen adam zaten ortaokul çocuğu gibi duruyor onu GS takımına alan adamı hapse bile atsan yeridir. Linnes ise tamam maliyeti düşük ve elbette bir Tarık değil ama kesinlikle GS takımının savunma oyuncusu değil. Dalga geçilen Sabri bile her zaman için yere çok daha sağlam basan Linnes kadar çabuk yıkılmayan bir oyuncuydu. Ayrıca Lİnnes çok çabuk da değil sadece ağır değil. Adam FB ye gol attı diye alındı resmen ama en azından maliyeti düşük olduğu için zarar sayılmaz elimizden de çıkarabiliriz ve çıkarmalıyız da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Sizler kadar Gs maçı izlemedim ama izlediğim maçlar üzerinden söylüyorum bence Gs da oynayacak topçu değil. Belki bana kötü maçları denk geldi bilmiyorum fakat pekte beğenmedim açıkçası.

Şimdiye kadar orijinal mevkiisinde değildi çünkü. Sadece son Göztepe maçında sağ bek oynadı ve hücum anlamında iyiydi.

• Bu adam sağ kanatın yedeği olmalı sağ bekin değil.
  • leş ama son maçında iyiydi hak edene hakkını veririm ama son maçta o rakibin o kanadı çok zayıftı biraz zorlayıcı rakip olsa yine ezilirdi ama özgüvenle oynamasına sevindim sabri linnes'den 2 kat falan iyi bek linnes vasat bir bek denayer ve garry iki bekte de iyi linnes'den hele garry cebinden çıkarır bunu tartışmam bile savunma vasat bu adamın çelimsiz bir kere ortalama bir kanat oyuncusu koy rezil eder linnes'i. poz bil yok konstantrasyon yok leş. hücumda da iyi diil hücumu iyi diyenler uyduruyor son maça kadar adamın isabetli ortası yoktu :D orta açamaz oyun kuramaz sorumluluk almamz 50 mmetreye top atamaz bu adamın mı hücumu iyi :D ama son maçta 2 isabetli orta açtı terim etkisi oluyor burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 29 Aralık 2017; 15:5:9 >
  • Adam sürekli oynasa bence çok daha iyi bir yere gelebilirdi. Ama bir sağda bir solda bir yedekte. Dikiş tutturmak zor olur. Ben olsam kendisini sağ açık olarak da kullanırdım. Hücum ve orta konusunda Eren'i ve Gomis'si besleyebilir. Pivot forvetimiz olmasına rağmen orta açmıyoruz. Sonra da Eren kötü görünüyor. Tamam çok iyi değil ama stadda izleyenler farkederler ki gerçekten pas gitmiyor adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Adam sürekli oynasa bence çok daha iyi bir yere gelebilirdi. Ama bir sağda bir solda bir yedekte. Dikiş tutturmak zor olur. Ben olsam kendisini sağ açık olarak da kullanırdım. Hücum ve orta konusunda Eren'i ve Gomis'si besleyebilir. Pivot forvetimiz olmasına rağmen orta açmıyoruz. Sonra da Eren kötü görünüyor. Tamam çok iyi değil ama stadda izleyenler farkederler ki gerçekten pas gitmiyor adama.

geçen haftaya kadar isabetli ortası olmayan adam orta olarak besler kesin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Adam sürekli oynasa bence çok daha iyi bir yere gelebilirdi. Ama bir sağda bir solda bir yedekte. Dikiş tutturmak zor olur. Ben olsam kendisini sağ açık olarak da kullanırdım. Hücum ve orta konusunda Eren'i ve Gomis'si besleyebilir. Pivot forvetimiz olmasına rağmen orta açmıyoruz. Sonra da Eren kötü görünüyor. Tamam çok iyi değil ama stadda izleyenler farkederler ki gerçekten pas gitmiyor adama.

Solda oynuyor olması etkili. Kendi kanadı değil.

• Kötü ile kıyaslaya kıyaslaya buralara geldik. Sabriden iyidir ne demek yahu ulan Sabri dipti zaten?

İyi niyetli,çalışkan özverili görev adamı çok çok belki iyi bir yedek dahası değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Solda oynuyor olması etkili. Kendi kanadı değil.

15 16 sezonunda sağ da oynuyordu yine ligin en az isabetli orta açan bekiydi ligin en az ve en isabetsiz orta açan beklerinden birisi bu adam son maçta rakip o kanadı kullanamadı diye göze çarpmadı ama az dirençli bir takım linnes'i rezil eder çünkü adam da ne savunma ne de hücum namına hiç bişiy yok bomboş adam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.