NVIDIA GeForce 6200 TurboCache ekran kartı driverim var
oyun sırasında görüntü gitti, bilgisayar devamlı reset atmaya başladı (windowsun kayan çubuğuna kadar geliyor gene reset atıyor) güvenli modda falanda açmayınca format çektim
her 2 ayda bir yaptığım gibi driverleri yüklüyodum ekran kartı sürücüsünü yükleyince bilgisayar restart yapıyor sonra bilgisayar açılıyor ama görüntü olmuyordu resete basıp güvenli modda açtım aygıt yöneticisindden sürücüyü pasif hale getirdim 2 aydır böyle kullanıyorum
ekran kartı sürücüsü etkin olmadığı için pesmiş fifaymış kantırmış oynayamıyorum
bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü varmıdır(hangi donanımı, yazılımı değiştirmek)
(bu sorunun kaynağını açıklayabilecek olan varsa harbi tebrik ederim, bana göre olayı bitirmiştir.)
cevap çıkmayacağını zaten tahmin ediyordum
Hangi drivera sahip olduğunun konuyla ilgisi yok ki. Hangi ekran kartına sahipsin onu söylemen lazım, doğrusunu gösterebilmemiz için. Belli ki yanlış driver kullanıyorsun, sistemde uyumsuzluk-çakışma yaptığı için takılıyor..
tam model adını bilmiyorum(çıkarıp baktım herhangi bir model ismi göremedim) ama uyumlu olduğunu düşünüyorum çünkü bilgisayarı aldığımdan beri her format çekişimde aynı driverCD lerini kullanıyorum