Şimdi Ara

Ekran Çipi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hp pavilion dv6000 laptopum var daha dogrusu eski laptopum var onu yaptırmak istiyorum. Ekran çipinde sorun varmıs ya da ekran çipinin kanallarında ekran çipi değişirse 200 tlye falan maal olurmus bana. ama kanallarında sorun varsa 80-90 tl masraf olurmus bilgisayarcının bana söylediği bu. Sizce sorun nerdedir pc yi açınca beyaz renkler pembeye, siyah renkler yeşile vs herbir renk baska renge çalıyor, ekran gelip gidiyor. pc yi yaptıracam ama pc nin kendi 300-350 tl fiyatı bu yüzden nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olan arkadaslar şimdiden saolsunlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: vahametli

Arkadaslar hp pavilion dv6000 laptopum var daha dogrusu eski laptopum var onu yaptırmak istiyorum. Ekran çipinde sorun varmıs ya da ekran çipinin kanallarında ekran çipi değişirse 200 tlye falan maal olurmus bana. ama kanallarında sorun varsa 80-90 tl masraf olurmus bilgisayarcının bana söylediği bu. Sizce sorun nerdedir pc yi açınca beyaz renkler pembeye, siyah renkler yeşile vs herbir renk baska renge çalıyor, ekran gelip gidiyor. pc yi yaptıracam ama pc nin kendi 300-350 tl fiyatı bu yüzden nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olan arkadaslar şimdiden saolsunlar....

200 tl ona verceğine onu satıp 350 ye yenisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Orijinalden alıntı: vahametli

Arkadaslar hp pavilion dv6000 laptopum var daha dogrusu eski laptopum var onu yaptırmak istiyorum. Ekran çipinde sorun varmıs ya da ekran çipinin kanallarında ekran çipi değişirse 200 tlye falan maal olurmus bana. ama kanallarında sorun varsa 80-90 tl masraf olurmus bilgisayarcının bana söylediği bu. Sizce sorun nerdedir pc yi açınca beyaz renkler pembeye, siyah renkler yeşile vs herbir renk baska renge çalıyor, ekran gelip gidiyor. pc yi yaptıracam ama pc nin kendi 300-350 tl fiyatı bu yüzden nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olan arkadaslar şimdiden saolsunlar....

200 tl ona verceğine onu satıp 350 ye yenisini al

hiç düşünmedim de kardeşime vermeyi düşünüyodum bilgisayarı o yüzden de satmaya da sıcak bakıyorum...))

• güncell
  • arkadaslar bilgisi olan yok mu pc yi monitöre bağlaya bilirmiyim osekilde kullanılabilir mi!!
  • vahametli V kullanıcısına yanıt
    Başkasınımı yakacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.