Şimdi Ara

Ekran çözünürlüğünü değiştirmek istediğimde 3 tane seçenek çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çocuklar bilgisayarı kurcalarken bazı şeyleri bozmuşlar. Ne olduğunu bir türlü çözemedim. Ekran çözünürlüğünü değiştirmek istediğimde 1024x768 ve 800x600 seçenekleri çıkıyor. Uğraşırken 1920x1080 çözünürlüğü de çıktı. 1024x768'deyken çok büyük, 1920x1080^deyken çok küçük bir ekran ortaya çıkıyor. Ara değerleri giremiyorum. Ekran kartının driverını kaldırıp tekrar kurdum. Yine olmadı.

Bir de nasıl yapmışlarsa windows başlangıcı da değişmiş. Önceden "Windonws starting" yazarken (bu 4 renkli pencereli olan açılış), şimdi "windows coorpartion" yazısı (loading çubuğuyla) çıkıyor. Bunlar birbirinden bağımsız sorunlar mı yoksa aslında başka bir sorun mu var (virüs gibi) ondan da emin değilim.

Not: Çocuk 4 yaşında. nereye girdiğini o da bilmiyor. Arkadaş biz 4 yaşımızdayken tv kumandasını kullanamazdık.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Ekran simgelerini büyültmek için (w7 için) ctrl ye basılı tutup mause nin tekerleğini döndürebilirsin.
    diğerlerini bilmiyorum.
  • windows teması değişmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakp

Ekran simgelerini büyültmek için (w7 için) ctrl ye basılı tutup mause nin tekerleğini döndürebilirsin.
    diğerlerini bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Unrequited

windows teması değişmiş olabilir.

1) Simgeleri büyütmek bir nebze olsun işimi gördü. Teşekkürler. Ama neden daha fazla ekran çözünürlüğü seçeneği olmadığını anlayamıyorum.

2) Temayı tekrar değiştirdim. Olmadı :(
  • :S walla anlamadım. Normalde ekran kartını silip yükleyince düzelmiş olması lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.