Güç Kaynağını 450 watt gerçek bir power al onla dene Sorun olacakmı powerin gücü yetmediğinden olabilir sen ne kadar kablo uydursanda güç kaynağının limiti belli
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeFragz
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
fanın altında/yanında ısı transfer metali vardır... onun altında da ekran kartı işlemcisi vardır...
1-işlemci ile metal arasındaki soğutma macunu bozulmuş olabilir... 2-ısı transfer metalinin bağlantısı gevşeyip işlemciye temas etmiyor olabilir...
Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum %100 macundan aynısı banada olmuştu yeni bi macun aldım uyguladım, 5-10 lira bişey heryerde bulursun 6-7 ay kadar daha idare etti zaten sonra sistemi yeniledim.Ayrıca garantiye göndericeksende not falan yazma açtığını anlarlar ama yaparlar yinede.
Termal macun yerine rahatlıkla diş macunuda kullanabilirsiniz. Ben şahsen kaç bilgisayarda kullandığımı hatırlamıyorum bile. Sorunsuz çalışıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mistik_33
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeFragz
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
fanın altında/yanında ısı transfer metali vardır... onun altında da ekran kartı işlemcisi vardır...
1-işlemci ile metal arasındaki soğutma macunu bozulmuş olabilir... 2-ısı transfer metalinin bağlantısı gevşeyip işlemciye temas etmiyor olabilir...
Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum %100 macundan aynısı banada olmuştu yeni bi macun aldım uyguladım, 5-10 lira bişey heryerde bulursun 6-7 ay kadar daha idare etti zaten sonra sistemi yeniledim.Ayrıca garantiye göndericeksende not falan yazma açtığını anlarlar ama yaparlar yinede.
Termal macun yerine rahatlıkla diş macunuda kullanabilirsiniz. Ben şahsen kaç bilgisayarda kullandığımı hatırlamıyorum bile. Sorunsuz çalışıyorlar.
Bunu ilk defa duyuyorum siz ciddimisiniz? Benim düşünceme göre olmayacak birşey çünkü diş macununun ısı iletimiyle bir alakası yok ayrıca Kalsit denilen un tarzı bir maddedir hammaddesi benim bildiğim kadarıyla kalsitin bu olayla hiçbi alakası yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme