Şimdi Ara

ekran donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 haftalık bir bilgisayar var
    p4 d 835 3,2ghz 4mb cash
    asus p5ld2 i94 se anakart
    winfast px7600gs tdh 256 mb
    1 gb ddr2 667 mhz
    asus kasa
    diye gidiyor neyse sorun şu bu ekran kartını bize oyunlarda hiç sıkıntı yaşamazsınız diye önerdiler
    bizde 512 mb ekran kartı yerine bunu aldık, almış bulunduk doğruymuş hiç sıkıntı yaşamadık çünkü oyunlarda kitliyor oyun oynayamıyorsun.
    arkadaşlar ben bu ekran kartının yeni driverlarınıda denedim ama en basit oyunlarda kiltiyor mesela sims2 ve colin mac rally 2 eski oyunlar olmasına
    rağmen bilgisayar kitliyor mesela quake 3 arenada hiç bir sorun yok en ağrı çözünürlüklerde oynuyor, colin mac rally oynayanlar bilirler oyunun başında demo vardır tanıtım bu bilgisayar orada kitliyor hemen enterlar geçersen sorun yok, sims2 de ise nerede kitleyeceği belli olmuyor beş dakikaya kadar kitliyor
    cd cizikmiki dedim sanal cd ye attım oradada aynı cd bozuk dedim başka bilgisayarda denedim sorun yok
    ram sılotlarının yerlerini değiştirdim gene olmadı
    yeni driverlar yükledim gene olmdı, yeni cipsetler tanıttım gene olmadı
    sorun ekran kartımı ram mi ne olduğunu anlayamadım
    arkadaşlar böyle bir sorun başına gelen varmı? yada böyle bir sorunda ne yapabileceğimizi bilen varmı? varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim

• bakın sorun şu da olabilir anakart sürücüsü ses falan bazen yüklü görünüyo ama tam yüklenemeye biliyor yada dx yani ses ve görüntü hızlandırıcısı sorunludur siz anakart ve ses kartınızı yeniden yükleyin birde ekran kartınızın fanı çalışıp çalışmadına bakın dicem kasayı açtınızda stikır varsa aynen garanti dışı kalabilir siz kasa müdahalelerini garantiden halledin dx e gelince onu bi yükseltelim iyi olur takip et ... directx_oct2006_redist bu bizler için son sürüm bunu indirin ve takip edin zip yada rarlı ise açın ve belgelerime yeni klasör oluşturun ve açılana tıklayın size p.files der siz onu yeni klasöre yönlendirin orara açar ve girin y.klasöre orda bi sürü zipli dosya ve birde setup göreceksiniz setup dan kurulum yapın o nereye kurulması gerektini bilir ve kurulumu takip edin......
  • walla bencede ekran kartı fanı gibi göründü ağır oyunlarda ekrankartı aşırı ısınıyor gibi geliyor ama dx dende olabilir arkadasın dediği yöntemleri bir deneyin gene çözüm bulamazsanız başka yöntemlerede bakalım
  • baranel ve alastisin dikkatine sağolun arkadaşlar yardımlarınız için
    evet baranel gece ilk cevap senden geldi ve bu sorun hiç aklıma gelmemişti gosttan direk windowsu driversız yükledim ve ses haric bütün driverları tanıttım oyunları kurdum sorun yok fakat gelelim sese sesi tekrardan kurduğumda işte ipin ucu orada kopuyor yanlız sesi direk tanıtamıyorsun illa senden anakar cd sinden direk setup yap diyor şuan yeni driverı indiriyorum inşaallah olur,
    yanlız arkadaşlar direkx in en son ful sürümünü indirebileceğim bir uplod sitesi söylerseniz sevinirim malum microsoftan indiremiyorum yakalanıyoruz
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim bir sorun olursa yine yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.