Şimdi Ara

Ekran gelmiyor yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan bende böyle bir durum var. Diğer konuda ki herşeyi denedim olmadı. Orayada yazdım ama başlıkta çözüldü yazdığı için sanırım kimse ilgilenmiyor bende yeni konu açtım. Ramleri değiştirdim ekran kartını çıkardım on board denedim o da olmadı. Kablolarla oynadım önceden kablolarla oynayınca oluyordu artık oda olmuyor ben ya hdd yada anakartta olduğunu düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim acaba? Normalde açılırken bip sesi çıkardı o ses çıktığında tamam görüntü geliyor ama çıkmayınca gelmiyor bu ara gene çıkmamaya başladı ve ekrana hiçbirşey gelmiyor yardım edebilir misiniz?

• upupupup zaten yeni pc toplucam da toplayana kadar bare bir çözüm bulayım idare etsin..
  • upupupupupupupuppu
  • Bip sesi ram ile alakalı ram soketinde tozlanma olmuş olabilir veya sokette problem olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Bip sesi ram ile alakalı ram soketinde tozlanma olmuş olabilir veya sokette problem olabilir

2 tane soket var 2sinede takıp denedim ramlarimi ama açılmadı 2 side bozulmuş olabilir mi ki? neyse ben tekrar deniyim üfleyim falan toz varsa çıkar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

quote:

Bip sesi ram ile alakalı ram soketinde tozlanma olmuş olabilir veya sokette problem olabilir

2 tane soket var 2sinede takıp denedim ramlarimi ama açılmadı 2 side bozulmuş olabilir mi ki? neyse ben tekrar deniyim üfleyim falan toz varsa çıkar belki

Hocam birde sadece bir tanesini takıp dene teker teker veya başka pc varsa arkadaşlarında onlarda dene
  • Anakartta işlemci dışındaki tüm parçaları sök, bu şekilde çalıştır (onboard ekran kartı ile). Herhangi bir ses gelecek mi kontrol et. Sırayla ram, ekran kartı, hdd'yi tak ve test et. Eğer yine açılmıyorsa sorun anakartta ya da güç kaynağındadır.
  • hocam pek anlamam ama aynısı bendede oluyordu , 2 tane ram vardı , 2sini birden takmadım , tek rami takarak denedim , öyle bi kombinasyon olusturabilirsin , sıra sıra dene belki bi yardımı olur :)
  • Yok hocam 2 tane ram var değiştirip değiştirip denedim soketlere bir hareketlilik yok ben de bip sesi hdd den çıkıyordu zaten şuan da açarken tam çıkıcak gibi oluyo ama bip sesi değilde kalın cılık diye bir ses çıkıyor o zaman da açılmıyor bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Anakartta işlemci dışındaki tüm parçaları sök, bu şekilde çalıştır (onboard ekran kartı ile). Herhangi bir ses gelecek mi kontrol et. Sırayla ram, ekran kartı, hdd'yi tak ve test et. Eğer yine açılmıyorsa sorun anakartta ya da güç kaynağındadır.

Tamam hocam birde bunu deniyim dönücem tekrar
  • quote:

quote:

quote:

Hocam birde sadece bir tanesini takıp dene teker teker veya başka pc varsa arkadaşlarında onlarda dene

Tek tek denedim zaten o da olmadı. Başka pc de en azından ramleri takabileceğim pc yok gerçi şuan birşey denemek için bile bulamam pc.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Anakartta işlemci dışındaki tüm parçaları sök, bu şekilde çalıştır (onboard ekran kartı ile). Herhangi bir ses gelecek mi kontrol et. Sırayla ram, ekran kartı, hdd'yi tak ve test et. Eğer yine açılmıyorsa sorun anakartta ya da güç kaynağındadır.

Denedim hocam bütün herşeyi çıkarttıktan sonra onboardla çalıştırdığım zaman hiç bir ses çıkmadı pc den sonra taktım tek tek gene denedim ama nafile olmuyor. Sanırım anakartta sorun güç kaynağında olsa fan falan dönmezdi diye düşünüyorum. Yada ram soketleride bozuk olabilir ama 2 si birden nasıl bozulur anlamış değilim.
  • Son olarak harddiskin soketlerini sök tak
  • quote:

Son olarak harddiskin soketlerini sök tak

Harddisk zaten sökğ takıla takıla bir hal oldu ama yok malesef olmuyor ama ben artık sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum ve malesef servise göndericem. Babam ne zamandır diyordu bu pc yi ben alıyım iş yerine sana yenisini alalım diye yaptırıyım pc yi al bunu bana yenisini alalım diye biraz sıkıştırıyım bakıyım tepkisi ne olacak.
  • quote:

quote:

Son olarak harddiskin soketlerini sök tak

Harddisk zaten sökğ takıla takıla bir hal oldu ama yok malesef olmuyor ama ben artık sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum ve malesef servise göndericem. Babam ne zamandır diyordu bu pc yi ben alıyım iş yerine sana yenisini alalım diye yaptırıyım pc yi al bunu bana yenisini alalım diye biraz sıkıştırıyım bakıyım tepkisi ne olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.