Şimdi Ara

ekran gidip geliyor sürekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
63.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kota019

abicim kusura bakma biraz fazla sordum ama onboard nasıl olcak ?

Bu işlerden anlamıyorsan iyice batırırsın
    Ben hala bi servise gönder derim, 2-3 liradan kaçarken PC yi yakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim
  • Zadagan Z kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim hangi servisi öneriyorsun
  • quote:

Bilgisayar hangi markaysa onun teknik servisi en iyi anlar. Ama önce fiyat iste sonra saçmasapan değişiklikler yapıp tuzlu fiyatlar isteyebilirler.

• quote:

Bilgisayar hangi markaysa onun teknik servisi en iyi anlar. Ama önce fiyat iste, sonra saçmasapan değişiklikler yapıp tuzlu fiyatlar isteyebilirler.

eyw kardeşim Allah razı olsun servis için istanbulamı gidicem şmdi ?
  • quote:

eyw kardeşim Allah razı olsun servis için istanbulamı gidicem şmdi ?

Firmanın sitesine girip şehrindeki en yakın servisi bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zadagan -- 16 Ağustos 2014; 13:27:16 >
    tşkkrler kardeşim snn sayende bu işi halledeceğim
  • quote:

tşkkrler kardeşim snn sayende bu işi halledeceğim

Rica ederim
    Sorun çıkarsa PM atabilirsin

• Gidip gelirken seste çıkartıyor mu?
  • yok çıkarmıyor kardeşim
  • quote:

abicim kusura bakma biraz fazla sordum ama onboard nasıl olcak ?

Kasanın içini açıp ekran kartını çıkar ve kasanın arkasındaki Mavi Soketli girişe tak öyle çalıştır.
  • RhythmOfTheNight kullanıcısına yanıt
    işe yararmı diyosun ?
  • Bendede aynısı oluyor ama bende heryerde böyle hareketli birşeyde oluyor önceden yoktu ama lol ile ilgili bir program indirdikte sonra oluyor deli olacam bi yardım edin
  • Sirf olurda bir gun birisi bu konuya ihtiyac duyar diye siteye giris yapip cevap yazayim iyiligim dokunsun dedim..

Mesele tamamen ram lerinizle alakali.. Paylasimli ram kullanan kartlarda bazen olur bu durum.. Driverla falan cozulmez..

Ana karta takili dual ram varsa.. Yani cift ram takiliysa birisi arizalidir degistirin olsun bitsin..

Ekran kartinda fiziksel hata olsa komple gider..

Ana kart uzerindeki kondansatorler bazen sisme yapar arada buda buna benzer hatalara sebeb olur kontrol edin.. Tepesi balon gibi olan varsa ayni degerlerde baska kondansatorle degistirin.. Bi havya yeter korkmayin.. Sadece dikkatli olun..

Yani dicem o.. Bosuna ufak tefek seyker icin donanimlarinizi cope atmayin..

2 liralik kondansator icin cook oyle milyarlik ana karti copten kurtardim yazik gunah..

• Merhaba. Bende de aynı sorun başladı. Flash bellek felan takarsında dıt dıt diye bir ses çıkar. Veya bir donanımı kaldırınca dıdıt diye ses çıkar. Öyle bir ses geliyor 2 saniye ekran kararıp yeniden geliyor. LG TV ye ekran kartının hdmi çıkışına bağladıktan sonra oldu bu olay bende. TV kapalı ama TV ye verince görüntüyü ordada oluyor. Ne sinir bozucu bir durum.
    Yok mu bir çözümü?
  • Ekran karti driveri yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu, gibi bi hata vardı onu araştır odur bence. Bende de aynı ama nadiren.

• Merhaba arkadaşlar, birisine faydası olur diye yaşadığım ekran sorununu ve çözümünü paylaşıyorum.

Benimde ekranla alakalı bir sıkıntım oldu. Akşam bilgisayarı kapattığımda bir şey yoktu, sabah kalktığımda ekran hiç görüntü vermemeye başladı sonra biraz kapakla oynayınca görüntü gidip gidip gelmeye başladı yani. Harici monitöre takınca görüntü de bir sıkıntı yoktu, ancak laptop' ın monitörü sürekli titriyor ve görüntü gelmiyordu.

Bende önce kasayı açtım ve monitör soketini söküp tekrar bağladım bir şey değişmedi. Sonrasında aşağıdaki videodaki gibi monitörün kasasını açtım ve bantla tutturulmuş ekran soketini tekrar söküp taktım ve sorunum çözüldü :) Umarım birine faydası olur, görüşmek üzere.

https://www.youtube.com/watch?v=7BqVuCKew1E

• ferfecir06 F kullanıcısına yanıt
    Aynen Kardesim Dediginin aynisi bende oldu lcd tv ekran bagladim sonra eski monitorumu geri baglarken bu hata gelmeye basladi ekran surekli gidip geliyor giderken de dıt diye zor duyulan bir ses geliyor sorunun cozumu nedir acaba yardim edermisin cozduysen.
  • Ekran kartınızın yamalarını yüklüyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.