ayarların yüksekse ram'in daha fazla kullanılır ram yetse bile ekran kartın ısınır hadi onu'da geçtim masaüstü çözünürlüğünle oyun içindeki eşit değilse tflerde ekran gidip gidip gelebilir en son olarak monitörün kondansatörü şişmiştir sana uyarı veriyodur belki de sana tavsiyem yüksek'se medium'a ya da en düşüğe al pek performans kaybı yaşamazsın görüntü konusunda neden zorlayım ki pcyi
brnimki de bazen internete yani chromeye girince oluyor bazen de oyunda oluyor bazen geciyor ama genllikle ekran hep gidip geliyor ekran kartına biksç kez vurunca sorun düzeliyor sonra yarım saat grçiyor sonra tekrar başlıyor yardıım ederseniz tşk lütfen bayadır uğraşıyorum pc den hiç zevk almıyorum bu arada normal anakarta bağladığımda sorun olmuyor ekran kartını takınca ekran tekrar gidip gelmeye başlıyor lütfen yardım edinnnn :( :(
evet ya eski bir konu hortlamış ben de en üstte diye yeni sandım
Kota019K
kullanıcısına yanıt
Aynı Şekilde Bendede Sorun Var Gtx 260 Zotac Ekran Kartım Vardı Dönüştürücü Kullanıyordum Uymuyordu Yarım Yıl Kullandım Oyun Oynarken veya ekran kartı 65 Dereceyi Geçtiğinde Gidip geliyodu dönüştürücü pinlerinin biri diğerine girmişti ondan olabilirmi arkadaşlar :D?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme