Şimdi Ara

Ekran gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1) sizi tebrik ederim lcd sigortası egonuzdan kurtulmuşsunuz:)

2) işte tam yeri ve tam zamanı psp ile ilgili ''engin'' bilgilerinizi bizimle paylaşında birşeyler öğrenelim!

3) arkadaşa tabiki yardımcı olmanızı isterim fakat bunu internette bulduğunuz ilk resmi foruma ekleyerek değil de biraz araştırarak yapmanızı beklerdim!

4) ya benim gözlerim bozuk yada sizin. ben bordun hiç biryerinde fd ibaresini göremedim. eğer son resimdeki 500ma lik sigortanın üzerinde yazan karaktarleri fd olarak yorumluyorsanız göz doktoruna gitmenizi öneririm. hadi diyelim ki o karakterler f ve d harfleri bunun fuse display olduğunu nerden çıkartıyorsunuz. komponentler üzerindeki karakterlere ilginç yorumunuz sizin elektronik konusundaki engin bilgilerinizi birkez daha gösterdi:) size tavsiye o engin bilgiletinizin biraz daha artması için bir ''elektronik öğreniyorum'' kitabı alıp okumanız. bu şekilde hem foruma hemde kendinize daha faydalı olabilirsiniz...

sizin hangi forumlara üye olduğunuz beni ilgilendirmez söz konusu donanım haber ise forum sakinlerine yanlış bilgiler vererek sanırım polemiği siz başlattınız. burası halka açık bir forum ve forumu kullanan halk. bu durumda forumda halk ağızıyla bir tabir kullanmamın neresi size yanlış geldi anlayamadım?
    siz halk ağızını bol argolu bir konuşma biçimi olarak algılıyorsanız sizin gördüğünüz hayat bilgisi dersleri işe yaramamış anlaşılan:)

yeri geldiğinde görsel öğeler kullanmaktan kaçınmıyorum tabiki fakat bunu internette bulduğum ilk resmi foruma ekleyerek yapmıyorum!

• quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

lcd sigortasi atmistir yuksek ihtimal,lcd de bi sikinti yoktur umarim.

quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

lcd sigortası diye bişi mi var psp de oldu olacak buşon koysalarmış bari tgezer arkadaşım sen bu söylentilere inanıp ta sigortaya tel sarmaya kalkma en iyisi bilen biryere götür. böylesi sana daha ucuza mal olacaktır (en azından psp sağlam kalır ) olmuş olabilecek arzalara gelince psp nin back light inverterinde sorun olmuş olabilir eğer psp ye su filan kaçırdıysan yada cebinde terlediyse lcd konnektörünün oralarda oksit oluşmuş olabilir psp kasıldıysa (yazılımsal değil fiziksel anlamda) işlemci veya diğer elemanlarda soğuk lehim oluşmuş olabilir. gördüğün gibi oluşabilecek arzalar sınırlı en kötü ihtimal de ekran değişir bu da sana slim se 60 dolara fat se 40 dolara mal olur.

yorumsuz !..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.