Bildirim
Ekran gitti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taslak Elektronik
Tahtakale Tomruk Sok. Yıldız Han. İş Merkezi Zemin-2 No:8
Eminönü / İSTANBUL
MSN : ramazantaslak@hotmail.com
Tel : 0212 528 88 72
Tel : 0212 526 89 41
Tel : 0212 528 88 70
Fax : 0212 520 09 01
Gsm : 0535 879 02 59
Gsm : 0532 739 48 83
Mail : info@taslakelektronik.com -
anadolu yakasında
www.elektrotuning.com -
Eğer Bakırköy civarında isen KHALKEDON'a gidebilirsin.
(: -
teşekkür ederim cevaplar için yarın ilgileneceğim .. saygılar -
lcd sigortasi atmistir yuksek ihtimal,lcd de bi sikinti yoktur umarim. -
lcd sigortası diye bişi mi var psp de oldu olacak buşon koysalarmış bari tgezer arkadaşım sen bu söylentilere inanıp ta sigortaya tel sarmaya kalkma en iyisi bilen biryere götür. böylesi sana daha ucuza mal olacaktır (en azından psp sağlam kalır ) olmuş olabilecek arzalara gelince psp nin back light inverterinde sorun olmuş olabilir eğer psp ye su filan kaçırdıysan yada cebinde terlediyse lcd konnektörünün oralarda oksit oluşmuş olabilir psp kasıldıysa (yazılımsal değil fiziksel anlamda) işlemci veya diğer elemanlarda soğuk lehim oluşmuş olabilir. gördüğün gibi oluşabilecek arzalar sınırlı en kötü ihtimal de ekran değişir bu da sana slim se 60 dolara fat se 40 dolara mal olur.
-
arkadasim ezbere laf konusma
bak bakalim varmiymis yokmuymus?
psp de lcd screen invertorumu var? -
Dogubankta yaptırabılırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: dbaggio
arkadasim ezbere laf konusma
bak bakalim varmiymis yokmuymus?
psp de lcd screen invertorumu var?
dikkatini çektiyse resimdeki fat psp bordu üstelik ordaki sigortaların hiç biri lcd ile alakalı değil
1. sigorta pilden çekilebilecek aşırı akımlara karşı koruma sigortası (herhangi bir kısadevre yüksek gerilim cihazın aşırı ısınması gibi)
2. sigorta usb ile alakalı koruma amaçlı bir sigorta
3. sigorta ise cihazın power ic sinin sigortası yani cihazın üzerindeki tüm elemanlara gidecek gerilimi kontrol eden entegrenin sigortası.
çok sevdiğim bir tabir vardır ''her gördüğün sakallıyı .................... ''
edit: anladın sen onu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chex -- 20 Ocak 2009; 17:15:19 >
-
psp de lcd screen invertörü yok lcd backlight inverteri var bunun amacı lcd nin arka aydınlatmasını sağlayan led lerin daha yüksek gerilimde ve daha uzun süre yanmasını sağlamak. -
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
lcd sigortası diye bişi mi var
oncelikle lcd sigortasi diye bisey varmiymis yokmuymus?
quote:
üstelik ordaki sigortaların hiç biri lcd ile alakalı değil
ben ordaki tum sigortalarin ne ise yaradigini cok iyi biliyorum :)
maksat bilmeyenler ogrensin
quote:
dikkatini çektiyse resimdeki fat psp bordu
siz slim bordu oldugunu nerden biliyosunuz ki?arkadas size slim psp oldugunu filanmi soyledi?
quote:
üstelik ordaki sigortaların hiç biri lcd ile alakalı değil
bakiyorumda ilk resime bi yorum getirmemissiniz :) yoksa lcd backlight sigortasi oldugunu soylemeye diliniz varmadimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 20 Ocak 2009; 22:24:51 >
-
quote:
çok sevdiğim bir tabir vardır ''her gördüğün sakallıyı .................... ''
edit: anladın sen onu
herseyden once yorum yaptiginiz icin sizi kutlarim,daha sonrada tasvip etmedigim su konusma seklinizi gozden gecirmenizi oneririm,zira ben sizin mahalleden arkadasiniz degilim. -
uzman_as
Telefon no ve adresini verdiğin firma sanamı ait yoksa orada çalışıyormusun ?
tgezer şayet anadolu yakasına işin düşerse bana uğra sorununu hallederim herşekilde uygun fiyata ... -
bakırköye gitme imkanın varsa kesinlikle KHALKEDON a git -
1) psp de lcd sigortası diye birşey yok!
2)madem psp hakkında bu kadar çok teknik bilginiz var açıklayın da bilmeyenler öğrensin mesela işe psp nin üzerindeki sigortalardan başlayabilirsiniz.
3)hayır slim olduğunu filan söylemedi sadece sizin internette ilk bulduğunuz sigorta resmini foruma eklemenize tepki gösterdim.
4)ilk resimden kastınız cihazın power ic si ile ilgili olan resimse ordaki sigortanın görevi genel amaçlı üstelik o sigorta atmış olsaydı sadece ekran değil cihazın tüm fonksiyonları çalışmazdı. -
etik açıdan yanlış bir kelime kullandığım kanısında değilim zira kullandığım tabir halk ağızında sıkça kullanılan ve ders verme amaçlı bir tabir dir. -
quote:
Orjinalden alıntı: WOWOZANGE
uzman_as
tgezer şayet anadolu yakasına işin düşerse bana uğra sorununu hallederim herşekilde uygun fiyata ...
hayır adresini ve telefonunu verdiğim firma ne benim nede orda çalışıyorum sadece sürekli alışveriş yaptığım biryer. anlıycağınız hiçbir şekilde maddi karım yok. bu forumda birinin yardımına koşmak menfaatcilik olarak değerlendiriliyosa sizin yaptığınıza ne demeli... -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: WOWOZANGE
uzman_as
tgezer şayet anadolu yakasına işin düşerse bana uğra sorununu hallederim herşekilde uygun fiyata ...
hayır adresini ve telefonunu verdiğim firma ne benim nede orda çalışıyorum sadece sürekli alışveriş yaptığım biryer. anlıycağınız hiçbir şekilde maddi karım yok. bu forumda birinin yardımına koşmak menfaatcilik olarak değerlendiriliyosa sizin yaptığınıza ne demeli...
Anladım o zaman verdiğin adres ve tel nosunun başına ben ürünlerimi her zaman buraya götürürüm sorun olduğunda ve devamlı buradan alış veriş yaparım yazman daha doğru ve etik olurdu.Bu şekilde biraz reklam oluyor sonuçta seni tanımayan orasının ya senin firman yada orada çalıştığını düşünür.Yanlışmıyım...
Benim yaptığım davranışta bişey yok gayet cabrio ve net bir şey yazmışım sonuçta herkez kendi emkeğinin peşindedir ve ne o telefonlarını verdiğin firma ne sen nede bir başkası beni ilgilendirmez.Sonuçta ürünü problemli olan arkadaşta ürününü istediği yere götürmekte serbesttir ama neresi uygunsa ve sağlam yaparsa oraya götürecektir emin ol...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 22 Ocak 2009; 0:42:29 >
-
quote:
1) psp de lcd sigortası diye birşey yok!
2)madem psp hakkında bu kadar çok teknik bilginiz var açıklayın da bilmeyenler öğrensin mesela işe psp nin üzerindeki sigortalardan başlayabilirsiniz.
3)hayır slim olduğunu filan söylemedi sadece sizin internette ilk bulduğunuz sigorta resmini foruma eklemenize tepki gösterdim.
4)ilk resimden kastınız cihazın power ic si ile ilgili olan resimse ordaki sigortanın görevi genel amaçlı üstelik o sigorta atmış olsaydı sadece ekran değil cihazın tüm fonksiyonları çalışmazdı.
:) tamam yok,inverter var
yeri ve zamani geldigi zaman engin bilgilerimi her zaman dh uyeleri ile paylasmaya hazirim( ki bknz gecmis postlarim).Vakitsiz otmeye hic niyetim yok :)
neden tepki gosterdiniz ki?ben sorunu olan bi arkadasa yol gosterdim sadece.
tebrik ederim sizi :) gercekten siz bu isi biliyosunuz :=) Fd yani Fuse Display lcd sigortasidir :)
quote:
etik açıdan yanlış bir kelime kullandığım kanısında değilim zira kullandığım tabir halk ağızında sıkça kullanılan ve ders verme amaçlı bir tabir dir.
o sizin gorusunuz.ben 1997 senesinden bu yana turkiyede ve yurtdisinda hatiri sayilir forumlara uyeyim ve hicbi kullanicidan bu tarz hitaplar gormedim.sanirim sizin amaciniz polemik yaratmak,ama ben buna dahil olmayacagim ve konu amacini asmaktadir.
hic tanimadiginiz insalara halk agziyla hitap edilmeyecegini sanirim hayat bilgisi dersinde ogretiyolar.
ders verme denemelerinizi bence bundan sonra bu forumda olumlu yonde kullanin.insanlara yukardaki gorsel ogeler gibi faydalanabilecegi gorsel ornekler verin ki insanlar bilgilensin.
ezbere ders vermeye kalkmayin.yanilirsiniz.
saglicakla kalin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X