mrb arkadaşlar pc çalışırken ilk kez kendi kendine ekran siyah oldu ve ekranda no signal yazısı çıktı fakat bu sırada kasa hala çalışmaya devam ediyor ışıkları yanıyor fanlar filan hepsi normal bi şekilde çalışıyor. daha sonra pc yi kapatıp açmaya çalıştım fakat açılmadı yani kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor yine no signal yazısı çıkıyor bu arada açılırken diiiiit dit dit dit diye bi ses çıkarıyor . sizce problem ne olabilir
anakart: asus m2n4 slı işlemci:amd x2 5200 ram:twinmos 1gb x2 adet ddr2 ekran kartı:winfast 7900 gs extreme 256 mb 256 bit kasa: aopen h600b 400 watt harddisk:seagate sataII 320 gb buda sistemdeki parçalar belki yardımcı olur açısından yazdım.
kısa kısa ses gelıyorsa ram dır. ıkı kısa bır uzun ekran kartı dıye bılıyorum. ekran kartı ve ram ı sokup tekrardan yerlestır. ıkısınden bırısı yerınden oynama yapmıstır.
Rami sök temizle yine tak sorunun bu sanırım..
ilk olarak 1 tane uzun ses geliyor(diiiit) sonra 3 tane kısa (dit dit dit)
Ekran kartı hatası . ekran kartını bı sokup tak
yani; "Video hatası,ramdac veya video hafızası arızalı" cümlesi ekran kartınımı işaret ediyo
başka bi ekran kartı bulup denedim şu an pc çalışıyor fakat kafama takılan bi nokta var benim ekran kartında harici elektrik soket yeri var ve oraya power supply den gelen bi fiş takılıyor bu ekran kartında öle bişey yok acaba kendi ekran kartım power supplyden elektriği yeterince alamıyor olabilirmi
cvp verecek kimse yokmu arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme