Şimdi Ara

ekran goruntu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dostlar iyi gunler.benim sebebini bilmedigim bir sorunum var.ekrana goruntu gelmiyor ve guc isigi(ekranin) yanip sonuyor.yeni anakart aldim ama yine ayni sorun var sadece ekran karti,powersuply ve hddyi degistirmedim sorun ne olabilir? bu arada ekran kartinda sorun yok eminim cunki eski ana karttaki on board girislede aynisi oldu. bu ana kartta on board giris yok yardimlarinizi bekliyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler bir yardim.

ekran goruntu sorunu ekran goruntu sorunu ekran goruntu sorunu

• Yardim bekliyosun ama hic bir parcan belli degil. Anakartin islemcin ile uyumlu mu bunu bile bilmeden ne yorum yapalim?
  • onlar tamam ya onceden kusursuz calisiyodu bir gun pat diye boyle oldu.

• Simdi ne soylesem soyleyeyim sanirim direkte soylesek türkçe anlamak çok zor bizler için...
    Bilgisayar parçalarını soruyorum arkadasim modeli markasi nedir.. ayrıntılı olarak verirsen iyi olur.
  • pentinum4 islemci
    nvidia mx400 ekran karti
    samsung sp0842n hdd
    baska bir bilgim yok.

• Anakartin pcchips marka oldugunu biliyorum ama modeli onemli. Islemcinizde p4 kac acaba? 2.8 bile olsa 3-4 cesit 2.8 olabiliyor. Parcalariniz hakkinda daha detayli bilgi veremezseniz bir bilene goturun parcalari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az once sen oyle diyince cikardim fani p4 2.8 yaziyor.ana karttada m952 rev:3.0 yqziyo

• Arkadasim detay vereyim anlatayim mi?

P4 2.8 800mhz 1mb cache
    pcchips m952 anakart
    ddr 333 256mb ram
    inno3d tornado mx400
    samsung sp0842 ide disk.. gibi gibi gibi...

Anakart her islemciyi destekliyor gorunuyor. Benim goremedigim sey p4 girisi dedigimiz atx power takili mi? resimlerde gorunmuyor. Birde biosu resetlediniz mi? bunlara ilaveten bunlari yaptiktan sonra ramleri cikarip sinyal geliyor mu makineden bir bakin. Tabi bunun icin kasa speakeri lazim...
  • bak bence ekran kartinda sorun var iki ayri monitorle iki ayri ana kartla denedim ekran kartini goruntu alamadim.yardimlarindan dplayi tesekkur ederim

• guc kaynagi eski oldugu icin oyyle bir guc kablosu yok. biosu falaan resetledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.