Şimdi Ara

LG lcd tv ekran kararma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar Televizyon markası lg. Ekranında karartı var öyle düşme vs olmadı kısa bi süre kapalı kaldı (max 1 hafta kadar) açtığımızda böyle oldu video linki eklycem ekranda beyaz fon olduğu zamanlar azalıyor diğer durumlarda yine artıyor sürekli hareket halinde gibi neden olabilir tamir ettirmeye değer mi tamirciler görmeden panel arızalı deyip geçtiler çok da pahalıymış değişimi şimdiden teşekkürler

https://youtu.be/s7jxSZLmXdE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 23 Mart 2018; 22:05:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bi bilen anlayan?

• Up

• Kesinlikle düşmüş ya da önden sağlam bir darbe almış benim şahsi fikrim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmediğine eminim hem ekranda öyle kırık çatlak çizik vs yok o kadar araştırma yaptım benzer bir sorun yaşayan görmedim o siyah kısım ekrandaki renklere göre azalıyor ya da artıyor

• Up

• Darbe almiş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var.Tvyi yaklaşık 4yıl 3aydır sorunsuz kullandım fakat geçen sabah açtım ve ekran karanlık bir şekilde açıldı ve ne yaparsam yapayım düzeltemedim.Ekran darbe almadı veya düşmeye maruz kalmadı.Modeli 42lb582v,sorun hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam çözüm bulabilirseniz benide haberdar edin lütfen @feridowich
  • Hocam panel arızası dediler benimkine yalnız siz merkezi uyduyla mı kullanıyorsunuz ben öyle kullanırken siyahtı ancak tvibu takınca nispeten düzeldi en sonunda değiştirdim tvyi @serichelli

• merhaba arkadaşlar
    ekranda karanlık resim oluştuğu söylenmiş.Led tvlerde ekranın arka ışıklandırması birkaç sıra ledlerden
    oluşur.Bu ledlerden biri bile arızalansa ekranda karanlık görüntü oluşur.Bunun ekran arzası ile ilgisi yok
    eger tvyi arka taraftan dikkatlice sökerseniz buradaki ışık kaynağını görebilirsiniz.Yalnız bu konularda tecrübesi olmayan arkadaşlar uğraşmasın tv yi tamamen bozma durumu da oluşabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.