Şimdi Ara

Samsung LCD TV karıncalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun başıma garip birşey geldi, tv'yi 2 sene once aldım. bu güne kadar bir sorunum yoktu. Ama bugun açtığımda ekranda bir karıncalanma oldu bende kablolu tv anten girişi gevşemiştir ondan olabilir diye arkasından kontrol ettim. Birde baktım binadan gelen kablolu tv'nin, tv'ye giriş yeri çok erimiş. Kablanun ucundaki tv giris adaptorunu degistirdim. sonra tekrar tv'ye taktım. aradan 1 gun geçmeden yine karıncalanmalar başladı. yine mi gevsedi diye bakmaya gittim. görünce şok oldum, kablolu tv'nin standart kablosunun ucu yine erimiş, hatta kablo da erimiş. Hemen tv'nin fişini çektim Sizlerin başına böyle birşey geldi mi? tv'nin arkasında geleneksel anten girişine baktım sıcaklık var mı diye çok hafif bir ısınma vardı.

• Başıma gelmedide binada kablo tv kullananlara sorun acaba bina hattındamı problem var yoksa sizdemi yada sadece sizin dairedemi anten kablosumu acaba en iyisi servise sormak anten girişi eritmesi çok ilginç ilk kez duyuyorum.
  • binada herhangi bir sorun yok.

ilk defa sahit oldum boyle bir olaya. acaba anten girisinde kisa devre mi var?
    herhangi birinin basina geldi mi acaba ayni durum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.