Şimdi Ara

ekran görüntülerimiz-temalarımız vs. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1- KDE dışında başka pencere yöneticilerini pek kullanmadım. Gnome ve xcfe kullandım diyemem çünkü çok kısa bir iki deneyimim oldu bunlarla. KDE ile Pardus'ta sorun yaşamadım açıkçası. Menü gayet basit ve kullanışlı. Bir ekran görüntüsü atarım birazdan.

2- Pardus dışında hiçbir Linux sürümü kullanmadığım için bu soruna yanıt veremiyorum.

3- Böyle bir sorun hiç yaşamadım. Kaç kez güncelleme yaptığımı hatırlamıyorum bile. Ama hiç bu tür bir sorun olmadı.

Saygılarımla..
  • Bu da menü. Daha detaylı alamıyorum. Ksanpshot menü açıkken ekran görüntüsü aldırmıyor :))

ekran görüntülerimiz-temalarımız vs.
  • @CYSTEIN

cevapların için teşekkür ederim.menü gerçekten bir düzene girmiş güzel duruyor.

üstteki resme bakarsanız neyi kasdettiğimi anlarsınız sanırım kabus gibi oluyor resmen

güncellemedede sorun yoksa bayramda bir deniyeyim en iyisi
  • Bu neymiş yaa ilk defa görüyorum.

Bu arada ben bir kaç kez pardus kurdum. Kde olmasına rağmen çalışma hızı gayet iyi. Yalnız yinede sorunları var. Şu anda Mandriva Kde konusunda pardustan daha başarılı. Daha önce yani 2008 çıkana kadar pardus mandriva dan daha iyi idi. Fakat şimdi Mandriva çok güçlü pardusa göre.

Kararlılık konusunda Debian'la gördüğüm kadarı ile bir tek Slackware kıyaslanabilir. Pardus bu kategoride kıyaslanacaksa başka sistemler seçilmeli. Debian'a karşı çömez kalıyor tabiri yerinde ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 9 Aralık 2007; 15:52:36 >
  • Menüde sizinki gibi bir sorun yaşamıyorum. Windows menülerine yakın bir sonuç veriyor Pardus. Menülerin açılış şekilleri ve hiyerarşileri ile ilgili bir sorun yok bence. Güncelleme demişken; az önce 380 mb civarında bir güncelleme yaptım. Kernel dahil olmak üzere güncellendi. Açılışta bir sorunum yok. Yeni kernel ile açıldı sistem :)
  • Buda masaüstüme üst çaprazdan bir bakış. Compiz Fusion

• cevaplarınız için teşekkür ederim.üstte eklediğim resim benim masaüstüm değil netten buldum ama bendede ona benzer bi durum olmuştu kde yükleyince. bayram gelsinde harddiskimi full uçurup yeniden yapılandıracağım.aklımdaki düzen şu şekilde
    50gb debian
    5gb pardus
    20gb windows

ufak bir alan daha bırakıp deneme amaçlı freebsd demi kursam acaba diyorum kenarından köşesinden görmek için

@etusch
    compizde güzel olmuş yanlız küp efekti değil sanırsam değilmi o?
  • Pardus Masaüstüm

• quote:

Orjinalden alıntı: astallavista

@etusch
    compizde güzel olmuş yanlız küp efekti değil sanırsam değilmi o?

Tabiki küp efekti

Buda Mandriva. Fazla bi değişiklik yok. OsX iconları ile masaüstü resmi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 9 Aralık 2007; 21:18:29 >
  • etusch:
    "I've Got to Kill Bill" resmini nerden bulabilirim acaba. simdilik slaxdan cikan
    http://slax.hosting4p.com/ss/download/killbill.png (standart oldugu icin link biraktim)
    resmini kullaniyorum. Senin wallpaper cok hosuma gitti.
    Bu arada küp efekti guzel olmus.
    quote:

astallavista
    daha çok kişinin göreceği garanti ama bu seferde zaten nadiren yüknecek linux görünlerinin windowsların arasında kaybolması söz konusu yani işlevini yitirecek biz burada kullandığımız temaları falanda yazalım diğer arkadaşlarda faydalansın dedik

aynen katiliyorum. Su siralar oraya bakiyorum, nadiren linux resmi goruyorum.

simdilik linuxun acemisi oldugumdan katilimda bulunamiyacagim, zevkle izlemeye devam.

• killbill

http://img131.imageshack.us/img131/3029/killbillez9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 9 Aralık 2007; 23:38:03 >
  • etusch, cok saol. cok fazla hosuma gitti bu resim. aniiinda aldim.
    edit: ekraninim sagi cok kalabalik oldugunda resmi cevirip yazilari duzelttim. Bu arada farkettim, sanki resmin icinde oynanmis , onunda linkini vereyim dedim.
    http://img513.imageshack.us/img513/2358/killbillez92uc6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 10 Aralık 2007; 2:56:13 >
  • etusch, senin Compiz Fusion - küp efekti ve yeni gordugum windowsflash desktoplar bana 5 sene once java ile hazirlanan hareketli film olayini hatirlatti. Kuflu arsivlerden cikarip buldum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19578427/tm.htm
    bunlarin nerden edinecegimi bilmiyorum, elimdede bi tek bu var zaten. Bu kadar eski bi olay olduguna gore artik cirit atiyor die dusundum, bulamadim. Ilgilenen olursa java ile hareketli masaustu iste bu.
    (linux tema sayfasinda windows temasi koyup gozlerinizi kirletmemek icin buraya resim koymadim)
  • Gerçekten çok incesin. Teşekkürler.

Hazır gaza gelmişken bi iki bişey daha ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 10 Aralık 2007; 22:52:27 >

• guzel resimer, burdada w icin bi program var, aynisinin linux versiyonunu bulsa bulsa sen bulursun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_16594427/tm.htm
    surekli kullanim icin olmasada bagzi islerle ugrasirken arasira masaustunu soooooole bi dagitip kendine geldikten sonra programi kapatip devam etmek cok hos olur.
    not: cop kutusunu deviremedim, ama epey ugrastim.
    not2: program bendeki sanal pcde direct3d calistiramadigi icin calisamadi, linuxtaki emulatorlerin direct3d calistirabildigini okudugumdan rahat rahat calisacagini umarim.

• e17............................

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.