Şimdi Ara

Ekran görüntüsü alma eklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba.ingilizce çalışma amaçlı film belgesel dizi izliyorum ingilizce altyazılı olarak.ama izleme esnasında bilmediğim bir kelime olduğunda durdurup aözlüğe bakmak sonra bir yere kaydetmek baya motvisayon bozucu.acaba dizi film esnasında tek tuşla(mümkünse başka birşey yapmadan kaydet demeden klasör seçmeden vs) arka planda bizim belirlediğimiz bir klasöre ekran görüntülerini kaydedebilecek bir uzantı var mıdır acaba?birkaç uzantıya baktım ama onlarda da sürekli bir kaydetme yeri belirleme ve kaydete basma işlemlerinyapmak zorunlu.ben biraz hızlı ve daha az uğraştıran birşey arıyorum motivasyon kaybı olmaması açısından.teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfc -- 16 Kasım 2019; 9:34:12 >

• VLC player ile video karesini kaydedebiliyorsunuz.
    Bunun kısayolunu ve kaydedeceği yeri ayarlar sayfasında belirleyebilirsiniz.
  • Web tarayıcı için soruyorsunuz galiba eklenti hiç araştırmadım ama
    picpick.app
    PicPick - All-in-one Graphic Design, Best Screen Capture Software, Image Editor, Color Picker, Pixel Ruler and More
    https://picpick.app/en
    deki picpick uygulaması Printscreen tuşuna her basışınızda ekran resmi alıyor.
    kişisel kullanım için bedavadır

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim.yarın deneyeceğim inşallah
  • Hocam TransOver diye eklenti var chromeda indirmenizi öneririm.Üzerine geldiğiniz kelimeyi direk istediğniz dile çeviriyor.Tarayıcı üzerinden netflixde bir şey izlerken çok kullanışlı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.