Şimdi Ara

Ekran Görüntüsü Almak/Yeni FuSa ScreenShot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mp_ROOT var orayamı atıyoruz? Attımda gözükmedi recovery menüde tek tek heryere baktım bulamadım. xS
    Heryere attım mp_root'a PSP diye bi yere bide direk açılır açılmaz olan yere tanıdı xD Normalde hangisi ona göre diğerlerini sileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawlietRyuzaki -- 5 Aralık 2008; 13:43:13 >
  • @QberT*, Eklentinin çalışabilmesi için versiyonunun custom olması gerekiyor. hafıza kartının ilk sayfasında seplugins adında bir klasör olması gerekiyor. Eğer öyle bir klasör yoksa hafıza kartına psp'den format at klasör oluşacaktır veya kendin yeni bir klasör oluşturup adını seplugins yaparsan da olur. Eklenti Recovery menüde plugins kısmında görünmesi lazım, herşeyi dogru yaptığın halde görünmüyorsa pilini çıkar tak o zaman görünecektir eklendi.

kolay gelsin.
  • Benim Psp OFW li acaba hangi programı önerirsiniz?
  • dostum şu olayı ss li anlatsan yawww.....

1. root diye dosya yok mp_root diye dosya var
    2. r ye basılı tutarak psp açılmıyor
    3.select ve + tuşuna basınca psp nin özellikleri ve ses ibresi çıkıyor
  • up..bunu deneyen yapan yokmu ark.lar...

veya başka bi ss programı yokmu?
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

dostum şu olayı ss li anlatsan yawww.....

1. root diye dosya yok mp_root diye dosya var
    2. r ye basılı tutarak psp açılmıyor
    3.select ve + tuşuna basınca psp nin özellikleri ve ses ibresi çıkıyor

root klasör adı değil, root demek hafıza kartının ilk dizini demek.
  • Pspyi Kapatırken hemen power tuşunu bırakma ,3sn. elini tutulu şekilde beklet,yeşil ışığın söndüğünü gör,sonra bırak.Açarkende dos ekranı çıkana kadar hem r tuşu, hem de power tuşu basılı kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros -- 7 Aralık 2008; 10:21:20 >
  • saolun şimdi deneyeceğim..
  • tmm yaptım dostlar....

bu ss alma programı psp ye herhangi bir zarar veririmi?
    birde istediğim zaman silebilirmiyim?
  • arkadaşım sana gıcıklık olsun diye yazmıyorum sadece birazdaha açık yazacağım nasıl yapıldığını

1)arkadaşımızın verdiği siteye girip klasörü indiriyorsunuz..
    2)psp nizi bilgisayara bağlıyıp hafıza kartının ana menüsüne geliyorsunuz....
    3)1. madde de dediğimiz klasörün içindeki seplugins klasörünü hafıza kartının ana menüsüne atıyoruz..
    4)sonra usb modundan çıkarıp power tuşunu yukarı ittirerek(3 saniye ittiriyoruz) psp miz kapanıyor..
    5)sonra r ve power tuşlarına basılı tutup değişik bir menünün gelmesini bekliyoruz..
    6)o menüde plugins yerine giriyoruz ve 3 tane maddeyi aktive ediyoruz..
    7)ondan sonra back ve sonrada exit tuşuna basarak çıkıyoruz..psp miz normal ana menüsüne dönüyor..
    8)+ ve select tuşlarına bastığımız zaman mavi ekran aşağıdan yukarı doğru çıkıyor ve kaydediyor..
    9)picture klasöründe kaydettiğimiz ss leri bulabiliyoruz..

• Video olarak alan bi program yok mu psp go için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.