Şimdi Ara

Ekran Görüntüsü Almak/Yeni FuSa ScreenShot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Homebrew geliştiricisi Andy_maN, eski FuSa yapılandırılmasına uygun olarak custom firmware için ‘’screenshot” (ekran görüntüsü) eklentisini yayınladı. Eklentiyi oyundan, tv-out bağlantısına kadar heryerde kullanabilirsiniz.

Kurulum:
    Seplugins klasörünü hafıza kartınızın ana dizinine (root) kopyalayın ve recovery menü plugins kısmından eklentiyi aktive edin.
    Dip Not: Recovery menüye girmek için psp’nizi tamamen kapatın ve R’ye basılı tutarak açın.

Kullanım:
    Ekran görüntüsü almak için ”+” ve ” SELECT” tuşlarına aynı anda basmanız yeterli. Resimleriniz PICTURE kaslörüne kaydedilecektir.

indir:
    http://www.ska-typsp.net/FusaSCRSHT.rar aradaki - yi kaldırın

swat882 arkadaşımızın anlatımı, teşekkürler kendisine

quote:

Orjinalden alıntı: swat882

1)arkadaşımızın verdiği siteye girip klasörü indiriyorsunuz..
    2)psp nizi bilgisayara bağlıyıp hafıza kartının ana menüsüne geliyorsunuz....
    3)1. madde de dediğimiz klasörün içindeki seplugins klasörünü hafıza kartının ana menüsüne atıyoruz..
    4)sonra usb modundan çıkarıp power tuşunu yukarı ittirerek(3 saniye ittiriyoruz) psp miz kapanıyor..
    5)sonra r ve power tuşlarına basılı tutup değişik bir menünün gelmesini bekliyoruz..
    6)o menüde plugins yerine giriyoruz ve 3 tane maddeyi aktive ediyoruz..
    7)ondan sonra back ve sonrada exit tuşuna basarak çıkıyoruz..psp miz normal ana menüsüne dönüyor..
    8)+ ve select tuşlarına bastığımız zaman mavi ekran aşağıdan yukarı doğru çıkıyor ve kaydediyor..
    9)picture klasöründe kaydettiğimiz ss leri bulabiliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 8 Aralık 2008; 2:25:12 >

• Yeni bir usb kablosu alıyım deniyeceğim.

ayrıca cfw için olduğundan silinebilir başlık
  • işimiye yarıyacak saol ska-ty
  • quote:

Orjinalden alıntı: Theori

Yeni bir usb kablosu alıyım deniyeceğim.

illegal birşey değil, başlığın kaldırılması yanlış olur.
  • ogru bencede illegal bişey sayılmaz tam da aradıgım seydi sagolasın eskiden az kullanmazdım
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Theori

Yeni bir usb kablosu alıyım deniyeceğim.

niye silinsinki ya... cfw dosyaları korsan mı...
  • çok iyimiş ya hemen çakıyım

Sağol bu arada...
  • ben denedim dediklerinizi yaptım ama + ve select tuşuna basınca hiçbişey yapmıyor kaydetmiyor pictures klasörüne deneyip olumlu sonuç alan varmı??
  • teşekkürler skaty
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ben denedim dediklerinizi yaptım ama + ve select tuşuna basınca hiçbişey yapmıyor kaydetmiyor pictures klasörüne deneyip olumlu sonuç alan varmı??

recovery menüden aktive etmişseniz çalışması lazım, birde kartı formatlayıp tekrar deneyebilirsniz. ben şuan kullanıyoru
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****.

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ben denedim dediklerinizi yaptım ama + ve select tuşuna basınca hiçbişey yapmıyor kaydetmiyor pictures klasörüne deneyip olumlu sonuç alan varmı??

recovery menüden aktive etmişseniz çalışması lazım, birde kartı formatlayıp tekrar deneyebilirsniz. ben şuan kullanıyoru

ok denedim ama olmadı başka bir program buldum o çalıştı nota işareti ile alıyor ssleri yani oyunda ses kısmak mümkün değil :D

saol genede
  • güzel bi özellie benziyo
  • İnceleme yapıcam 5-6 tane çok işime yarıyacak saol dostum

BU arada illegal bir tarafı yok.

+Ben sadece kırdırttım.Buda Custom FW midir?5dkka sürdü.
  • Skaty. hocam sağolasın verdiğin bilgiler için. Zamanında 3.90 m33 için kendisinden yardım istemiştim,sağolsun yardımını esirgememişti.
  • şimdi bişey sorabilir miyim bu özellik neye yarıyor ben yeni bir kullanıcıyım da o yüzden.:(
  • ekrandan görüntüsü alıyoru bi nevi pc deki printcreen tuşu gibi

+ ve select tuşlarına aynı anda basınca direk ekranda ne varsa resim olarak pictures kalsörüne kaydediyor.
  • Bence bu özellik yamalarla olmaktansa PSP nin kendi içinde olmalıydı
    Sonuçta işlevsel bir özellik vede sony bu özelliği pspye katmamış

Bence bunu yakında çıkaracakları sürümlerle yapmaları gerekir..
  • psp ye herhangi bir zarar filan vermiyor değilmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.