Şimdi Ara

Ekran Işığının Azalıp Çoğalması Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 haftadir htc desire 610 kullaniyorum sorunum şu mesea ana ekrani sola kaydirip 2.sayfaya gectigimde isik farki oluyor titriyor gibi sanki. Aynj sey fb messenger ve chrome da biseyler yazarkende klavyeye dokundugumda ekran isigi azalip cogaliyor.. nedeni ne olabilir yardim ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• telefonu kullanırken ışık sensörünü engellersen ekran ışığı seviyesi değişir , sensörün önünün kapandığına emin ol
  • Otomatik ekran parlaklığı ayarını kapatıp dener misiniz? Işık sensörlerinden dolayı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

Otomatik ekran parlaklığı ayarını kapatıp dener misiniz? Işık sensörlerinden dolayı olabilir

kapatmama ragmen ayni sorun devam ediyor,ve geceleri kullanirken sinir bozucu bir hâl aliyor önerinz nedir? Ne yapmaliyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cix_anka

telefonu kullanırken ışık sensörünü engellersen ekran ışığı seviyesi değişir , sensörün önünün kapandığına emin ol

sorun su ki sensorlerin yukarda oldugunu dusunuyorum orayida kapatmiyorum ki.. ilginiz icin tesekkurler cozum hala bulamadim

• Çözülmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun çözülmedi. güncel.
  • yarın büyük ihtimal telefonu servise göndereceğim. çözümünü bulamadım. teşekkürler girip okuyan arkadaşlara da..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.