yıl 2022 faydası olur diye cevaplıyorum .benim ekranda samsung aynı sorun 1 saat uğraştım ekran kararması 2 gündür canıma okudu en sonunda yedekteki ekranı bir deniyeyim dedim değiştirdim görüntü geldi sorun kalktı sanırım samsung ekran sapıtmış veya arıza var sorunu araştıracağım veya bilgisayarcıya göstereceğim ne olduğunu çözersem burda tekrar yazarım saygılar!not yeni format atınca deniyeceğim çalışırsa yazılımsal kaynaklı olduğu kesinleşir.değilse teknik bir arıza veya altta arkadaşın dedği gibi ayarlarada bakmak lazım. |
Ekran kararma sorunu? (3. sayfa)
-
-
Konu hortlatma ve çözümü. Arkadaşlar selam. Samsung S80A LS27A800UNNXZA model monitor kullanıyorum. Yalnızca video izlerken yaşadığım arkadaşda olan siyah görüntüye geldiği zaman sanki ekran kapanıyorcasına kararıyordu uzun zaman. Bende çok sinir yapmıyordu en sonunda sorundan sıkıldım ve yüzümü internete tuttum sorunu bulmak için ilk bu linke tıkladım ve burda olan herkesin sorununu okudum ve çözümlere baktım. Çoğu kişide olan o DCR falan ve ya başka ayarlar bende yoktu bir tek eko senör modu vardı onu da zaten eskiden kapatmıştım bu yüzden onda da sorun yoktu. Çözümleri denemeden önce ayarlarıma bir daha bakayım yeniden dedim belki bir ayar vardır onu değiştirirsem düzelir. Öylede oldu arkadaşlar. Benim monitör de ayarlar kısmında sisteme giriyorsun ve orada PC/AV modu deye bir bölüm var oraya girdim ve HDMİ yazan yerde ki PC yı AV yaptım sorun kalktı. Çözüm bu kadar basitmiş. HDMİ kablosundan diyen arkadaşlar belki sizdede bu mod vardırda siz gözden kaçırmışınızdır. Hayla kim denemek isterse dener ve ya. Önümüzde ki yıllarda belki birinin derdine derman olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X