Şimdi Ara

Ekran kararması ve esrarengiz cızırtı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • psu değişçeksin psu ayarı bozulmuştur veya içinde birşey kopmuştur voltajlamayı ayarlamıyordur.

banada olmuştu öyle birşey. bir karta fazla veya az elektrik verirsen cızırtı yapar ve ısınır.

benim hd kutumdan biliyorum adoptor bozulmuştu başka birşey taktım cızır cızır ses geliyordu içerisnden.

psu değiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

Orijinalden alıntı: robert nedir o

Bilgisayarı bugün bir bilgisayarcıya gösterdim. Bütün hikayeyi anlattım. Alet 2-3 saat kadar adamda kaldı. Stres testine filan soktu. Psu'yu konrtol etti vs...Her şeye baktı. Makinenin hiçbir şeyi yok diyor. Sağlammış. PSU'da herhangi bir cızırıtı olmadığını söylüyor. Eve geldiğimde açıp tekrar dinledim, cızırtı devam ediyor. Demek ki ya bilgisayarcı benim yaptığım gibi kafasını kasaya sokmadı/kulağını psu çıkışına dayamadı ya dayadı ama duyduğu ses buradaki bazı arkadaşların da söyledği gibi doğal bir ses ve problem teşkil etmiyor ya da bilgisayarcının kullandığı priz topraklı olduğundan orada her şey yolunda gitti.

Başlıkta anlattığım sesin topraklı priz kullanmamamdan kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Bilgisayar ve kesintsiz güç kaynağımın bağlı olduğu priz topraklı sanıyordum; açıp baktık ki değilmiş. Yarın bir elektrikçi çağırıp düzelttireceğim. PSU'nun kılavuzunda da yazmış adamlar, toprak hattı çok önemli diye...

Ben hala psu'da bir sıkıntı olabileceğinden şüpheleniyorum. Linkini verdiğim yüksek sesli cızırtıdan sonra kalıcı bir hasar oluştu sanki psu'da. Mevcut cızırdama bundan kaynaklanıyor gibime geliyor. Ama bu sisteme bir zarar vermediği sürece çok da dert değil. Bilgisayarcıdan iyi bilecek halim yok. Kullanmaya devam edeceğim. Kötü bir sürprizle karşılaşırsam burada paylaşırım.

içinde hala bi kuşku varsa eğer psu nun garantisi var ise garanti belgesinin bi kopyası ile şikayetini yaz yolla kargoya onlar sana net bi bilgi verirler

Valla içimde kuşku var ama ne yalan söyleyeyim uğraşmak istemiyorum. Gitti mi gelmek bilmez şimdi... Bilgisayarcı da bir şey yok diyor...

1-2 saat oyun oynadım, cızırtı arttı sanki. Oyundan çıkınca azalıyor gibi...

Bir süre daha deneyeyim, o yüksek sesli cızırdama olayını tekrar ederse hemen yollayacağım geri.

• Mevcut sıkıntıyı videoya çektim. Şuradan izlenebilir:http://www.youtube.com/watch?v=eJa1uVUayEc

Oyun açıkken rahatsız edici düzeyde cızırtı yapıyor psu. Kapalıyken de yapıyor ama kayıtta çok belli değil.
  • benim de böyle bi sorunum var amd sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye zzzzzzzzzzz diye ses geliyo reset atıyorum bi süre sonra masaüstünde bile aldım bu hatayı ve sonra pc açıldı ama ekrana sinyalde geldi görüntü gelmedi garantiye gönderdim kart sağlam testlerde sorun yok dediler açılmayan kartı taktım açıldı ama cs go oynarken bile kasıyo yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakercan

benim de böyle bi sorunum var amd sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye zzzzzzzzzzz diye ses geliyo reset atıyorum bi süre sonra masaüstünde bile aldım bu hatayı ve sonra pc açıldı ama ekrana sinyalde geldi görüntü gelmedi garantiye gönderdim kart sağlam testlerde sorun yok dediler açılmayan kartı taktım açıldı ama cs go oynarken bile kasıyo yardım edermisiniz

Psu yetersiz olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakercan

benim de böyle bi sorunum var amd sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye zzzzzzzzzzz diye ses geliyo reset atıyorum bi süre sonra masaüstünde bile aldım bu hatayı ve sonra pc açıldı ama ekrana sinyalde geldi görüntü gelmedi garantiye gönderdim kart sağlam testlerde sorun yok dediler açılmayan kartı taktım açıldı ama cs go oynarken bile kasıyo yardım edermisiniz

kullandığınız ekran kartı ve modelini birde kullandığınız psu yu yazarmısınız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.