Şimdi Ara

ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersenlmh619

yolladım istek

Dur ben mesaja açayım profili. Ne soracaksan sor, tekrar kapatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • of olmuyo yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersenlmh619

of olmuyo yine

Yarım saattir açıktı şimdi kapattım. Senden cevap gelmeyince. Dur tekrar açıyorum

• ersenlmh619 E kullanıcısına yanıt
    Sana iki sorum var VGA kart haricinde diğer driverlarla ilgili sorunlarını gidermeyi denedinm, denediysen sonuç ne ?
    Dİğeri ise AMD ekran kartını yüklerken Net Frame Work kurulumu ? Bunun cevabını denetim masası program ekle/kaldıra bakıp orada listelenip listelenmediğini görerek cevaplayabilirsin...
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    evet şu an sadece vga sorunu var diğerlerini düzelttim
    AMD yüklerken Net frame work yoktu yükleyince bi değişiklik olurmu şimdi yükleyip bida deniyim
    Kesinlikle olur, zaten o yüzden sormuştum...
    Yine ayni şey oluyor bi değişiklik yok :(

O zaman senin registry ayarlarında bi temizlik yapman gerekiyor. Driver herhangi bir şekilde kurulmuşsa onu kaldır ve Advanced System Care isimli program var onu kur ve tarama yaptırt. Gereksiz kayıtların silinmesini sağla, sonra pcyi kapat,aç ve driverı yeniden kurmayı dene , olduysa oldu, olmadıysa iş formata gider...
    advance system care var bende kaç defa tarama yaptım hepsini düzeltti görünüyo ama bilgisayar açılırken disk gözden geçirme var her açıldığında yapıyo onu bekliyorum tamamlıyo sonra kapanıp yeniden açılıyo yine disk gözden geçirme çıkıyor sürekli aynı şey olduğu için bi tuşa basıp geçiyorum onu. format attırcamda atılmadan düzelmez dimi
    Bence diski gözden geçirmeyi iptal etme , çünkü konuyla ilgili bazı dosyaların kontrol edilmesi gerekiyor olabilir, biraz sabırlı ol.Bi yemek yemeğe çıktığında felan kontrol yapmasını sağla, ondan sonra sorun çözülür muhtemelen.
    yok kaç defa bekledimm sürekli aynı şey oluyor disk gözden geçirme bitiyor bida başlıyo aynı dosyaları gözden geçiriyo sonra bidaha hep aynı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.