Şimdi Ara

ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a benim ekran kartı gözükmüyor, daha dün görünüyordu her şey normaldi pes oynayabiliyodum akşam driver boosterda sürücüleriniz eski falan bişeler yazıyodu güncelle dedim güncelledi işte ondan sonra daha görünmüyo ses falanda gitti pes de oynayamıyorum onları yüklerimde ekran kartı nasıl olcak ekran kartı amd radeon hd6650m idi indirdim driverını o da hata verdi alta resimlerini atıcam:
     ekran kartı

ekran kartı

ekran kartı

lütfen bilen biri yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersenlmh619 -- 11 Haziran 2015; 18:05:10 >

• up
  • ersenlmh619 E kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisindeki resme bakılınca sizin çoğu driver altüstü olmuş. Bence o yüklediğiniz programı kaldırın (driver booster) ve driver solution pack isimli driver programı var.İndirebiliyorsanız(ortalama 4-9 gb arası) onu indirerek driverlarınızı güncelleyin, yok indiremem derseniz web sitesinde sürücü paketlerini çevrim içi indir seçeneği var onunla sadece sana lazım olanları indirerek sorunu çözebilirsin...
    Bu da linki

http://drp.su/tr/
  • Teşekkürler denicem inşllh olur
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    kaç kere yükledim bi değişiklik yok . yüklendi diyor ama yine görünmüyor .başka napabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersenlmh619

s.a benim ekran kartı gözükmüyor, daha dün görünüyordu her şey normaldi pes oynayabiliyodum akşam driver boosterda sürücüleriniz eski falan bişeler yazıyodu güncelle dedim güncelledi işte ondan sonra daha görünmüyo ses falanda gitti pes de oynayamıyorum onları yüklerimde ekran kartı nasıl olcak ekran kartı amd radeon hd6650m idi indirdim driverını o da hata verdi alta resimlerini atıcam:
     ekran kartı

ekran kartı

ekran kartı

Sistemi, düzgün çalıştığı bir tarihe geri yüklemeyi dene. Ayrıca şunu sorayım ; sende amd sürücüsü cd olarak var mı? Eğer yoksa ben yarın Upload edip link vereyim, oradan indir. Bendeki hd6000 serisi için orjinal dvd. Bir de orjinal sürücüyü denersin.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Yakup Karahanlı

quote:

s.a benim ekran kartı gözükmüyor, daha dün görünüyordu her şey normaldi pes oynayabiliyodum akşam driver boosterda sürücüleriniz eski falan bişeler yazıyodu güncelle dedim güncelledi işte ondan sonra daha görünmüyo ses falanda gitti pes de oynayamıyorum onları yüklerimde ekran kartı nasıl olcak ekran kartı amd radeon hd6650m idi indirdim driverını o da hata verdi alta resimlerini atıcam:
     ekran kartı

ekran kartı

ekran kartı

Sistemi, düzgün çalıştığı bir tarihe geri yüklemeyi dene. Ayrıca şunu sorayım ; sende amd sürücüsü cd olarak var mı? Eğer yoksa ben yarın Upload edip link vereyim, oradan indir. Bendeki hd6000 serisi için orjinal dvd. Bir de orjinal sürücüyü denersin.?
    geri yüklemede hiç bişe görünmüyo amd cd si yok siz upload ederseniz iyi olur denerim şimdiden teşekkürler

• quote:

geri yüklemede hiç bişe görünmüyo amd cd si yok siz upload ederseniz iyi olur denerim şimdiden teşekkürler

Az önce oğlum Uploada başladı. Yaklaşık yarım saat oluyor. Muhtemelen gece yarısından sonra biter. O zaman link veririm inşallah.
  • quote:

Kardeşim link bu. Ama ben sana hd6000 serisi demiştim ya, 6800 serisi için de olabilir. Eğer öyleyse yanlış bilgi için kusura bakma.

https://mega.nz/#!rJEW0CAZ!jvITnRH13Dq0PAFWq7RQ7cni92AZiY7X7FWINmTSPGI
  • quote:

Şimdi baktım, senin ekran kartını destekliyor. Fakat sürücü yüklemeden önce aygıt yöneticisine gir ve ekran kartı sürücüsünü kaldır ve yazılımı da sil. Sonra bu driver ı dene. Bunu çalıştırmak için daemon tools programına ihtiyaç var. Kendi sitesinden indir.
    Ayrıca bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevapla seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin. Yani cevap verdiğinden haberdar olsun
  • çok sağol ya adamın dibisin .d 30 dk da iniyo indiriyom şu an nedense internette yavaşladı sabah 1.5 mpbs mi ne ondan indiriyodu şmdi 320 kb/s fln inşallah olur ya olmasa bile ilgilendiğin için çok teşekkrler :D
  • quote:

çok sağol ya adamın dibisin .d 30 dk da iniyo indiriyom şu an nedense internette yavaşladı sabah 1.5 mpbs mi ne ondan indiriyodu şmdi 320 kb/s fln inşallah olur ya olmasa bile ilgilendiğin için çok teşekkrler :D

Mega.co.nz ne kadar hız veriyorsa o kadar hızda indiriyorsun. Senin hızınla alakalı değil. De, inşallah işini görür
  • seni facebookda veya whatsappda flan ekleyebilrmiyim . burdan özel mesaj attm gelmiyoda bişe dicektim
  • quote:

seni facebookda veya whatsappda flan ekleyebilrmiyim . burdan özel mesaj attm gelmiyoda bişe dicektim

Arkadaşlık isteği gönderdim. Kabul et, mesaj atabilirsin o zaman.
  • quote:

seni facebookda veya whatsappda flan ekleyebilrmiyim . burdan özel mesaj attm gelmiyoda bişe dicektim

Sosyal medya kullanmıyorum.
  • atıyorum sana mesaj . bu kullanıcı özel mesaj almak istemiyor diyor sonra senin bana attığına cvp yazıyom konuşmanın bir parçası değilsin gibi bişe çıkıyo
  • quote:

atıyorum sana mesaj . bu kullanıcı özel mesaj almak istemiyor diyor sonra senin bana attığına cvp yazıyom konuşmanın bir parçası değilsin gibi bişe çıkıyo

Sen bana istek gönderebiliyorsan bi gönder bakayım. Bu mesajın sağ üst kısmında + işatetli bişey var.
  • quote:

atıyorum sana mesaj . bu kullanıcı özel mesaj almak istemiyor diyor sonra senin bana attığına cvp yazıyom konuşmanın bir parçası değilsin gibi bişe çıkıyo

Günün Fırsatı nın yanındaki + işatetli adam resmi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.