Şimdi Ara

EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benımpcde ekran kartında ozellıkelrde su yazıyor

ATI radeon x1200 700 mb

ben bunla call of duty 4 oynamaya calıstım ama oyun cok yavas gıdıyor
    artı pcde 2gb ram var sızce sorun ekran kartımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete2010 -- 19 Aralık 2008; 22:59:15 >

• Bilgisayarının bütün özelliklerini yazarsan daha sağlıklı bi netice alabilirsin
  • ekledım kardes
  • COD 4 ü hangi çözünürlükte oynadığına bağlı görüntü ayarlarından çözünürlüğü düşür bide öyle dene.
  • yanı ekran kartım ıyımı ?
  • ATI radeon x1200 700 mb mı? ATI'yi pek tanımam ama 1200 COD4 için çok yeterli değil gibi geldi bana. Bir de şu 700MB kısmına takıldım. O ne yaw? hö?
  • nVidia Forewer al keyfine bak!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

nVidia Forewer al keyfine bak!

Saçma sapan mesajlar ile insanların beynini bulandırmayın. Adama sanki Nvidia para veriyor. Veya çok büyük bir araştırması var da nvidia ati'den üstün falan diye saçmalayacak. En kolay ihtimal forumu incele bak bakalım hangisi üstün gibi en saçmasından birşey diyecek. Bunun gibiler çoook.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

nVidia Forewer al keyfine bak!

Saçma sapan mesajlar ile insanların beynini bulandırmayın. Adama sanki Nvidia para veriyor. Veya çok büyük bir araştırması var da nvidia ati'den üstün falan diye saçmalayacak. En kolay ihtimal forumu incele bak bakalım hangisi üstün gibi en saçmasından birşey diyecek. Bunun gibiler çoook.

O senin görüşün bi çok kişi Nvidia nın ATI'dan üstün olduğunu biliyor!!!

• ekran kartının yeterli olmadıgını düsünüyorum cod 4 oynamak istiyorsan daha iyi bir karta ihtiyacın var.bütcene göre secmelisin uzun vadeli bisi olsun ve kaliteli olsun dersen 250-280 ytl civarı bisiler tutar.100 ile 200 arasındaki kartlar da senin isini bir dönem görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.