Şimdi Ara

Ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar geçen gece tam pc yi kapatırken ekranım siyaha düştü ve goruntu gelmedi.. bende yenıden baslattım fakat ekrana goruntuyu vermedi. ekran kartının yada anakartın yanmasından suphelendim ve yeniden denedim fakat sonuc yine aynıydı... ( slotundan cıkardım temızledım yenıden taktım..), mboard üzerinde o/b ekran kartı oldugundan ona taktım görüntüyü verdi... acaba yanmısmıdır ?

PSN : pc masaüstünü verdikten sonra dikkat ettimki, nvidia control panel silinmiş yani ekran kartı yazılımı silinmiş/yok olmu$ (:

PSN2 : Ekran kartım fx5500..

görüşlerinizi bekliyorum, /synd1

• kardeş geçmiş olsun kart gitmiş gibi
  • deme yaw
  • guncel...
  • hiç görüntü vermiyorsa ekran kartı gitmiştir. Yani bios ekranını falan göremiyorsanız o windows driver'larıyla alakalı bir durum değil..

kart eski bir şeymiş zaten.. geçmiş olsun
  • Selam arkadaşlar başım dertte ne olur yardım edin .

şimdi ben Bi pc ye"crea" windows 7 kurdum .herşeyi tanıdı fakat camera drıverını yukledım ve açtım pc restart atmaya basladı ..her çalıstırmaya kalktıgımda restar atıyor..

sanırım vga drıverını manuel yuklemem lazım çünkü..çözünürlükte 1024 ten fazla görünmüyor.. Çözümlerinizi bekliyorum Tsk.ler. Acil başım derrtte : ))) eyv.

Vga : Ati radeon x300 windows 7 için lazım ... bu arada vista driverları denedım olmadı yuklenmedi.... herhangi bi çözüm ..
  • sorunu çözdüm no prb .saolun
  • Sanırım yanlıs konudasın nuri
  • quote:

Orjinalden alıntı: synd1cate

Sanırım yanlıs konudasın nuri

• Yeni bir konu açmak istemedim,bende de gt 7600 bir ekran kartı var,görüntü yok,başka kart takınca var,onarımı olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.