Şimdi Ara

EKRAN KARTI 7870 XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FAZLA sistem zorlayıcı oyun OYNAMAM ( oynadıklarım pes 14 nba 2k14 cod mw 3) olduğundan OVERCOLOK PROĞRAMIYLA HERKES AÇAR BEN KISTIM UZUN SÜRE KULLANMAK İSTYORUM DÜŞÜRÜNCE ÖMRÜ UZAR MI ONA GÖRE AYARLAYACAĞIM YARDIM

• halis88 H kullanıcısına yanıt
    Sıcaklığına dikkat edin. 75 i geçmediği sürece voltaj vermeden istediğiniz kadar o.c yapsanız dahi kartın ömründe bir değişme olmaz. Yani 75 dereceyi geçirmeden ve voltaj vermeden kartı istediğiniz kadar o.c yapabilirsiniz.Hızını düşürmenin size bi getirisi olmaz.Oyunlarda götürü olur hatta.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    sağolun
  • halis88 H kullanıcısına yanıt
    Ben daha hiç ömrünü dolduran ekran kattı görmedim benim 10 yıllık bilgisayar parçalarım bile hala çalışıyor
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    voltaj dediğiniz nedir anlamadığım terimleri sorayım VDDC NEDİR BENİM KART SICAKLIĞI BOŞTA 37 YÜKTE 55
  • quote:

Orijinalden alıntı: halis88

voltaj dediğiniz nedir anlamadığım terimleri sorayım VDDC NEDİR BENİM KART SICAKLIĞI BOŞTA 37 YÜKTE 55

sanırım vram sıcaklığından bahsediyorsunuz.Değerler normal.
  • Kart ısınmıyor ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selmand kullanıcısına yanıt
    bu karta oc nasıl yapılıyor
  • SAPPİRE İNTERNET SİTESİNDE TRXX PROGRAMI VAR ARKADAŞ ONU İNDİRİP OVERCOLOK YAZAN YERE GİR BİRDE SICAKLIĞI DÜZGÜN ÖLÇEN PROGRAM İNDİRMEN GEREKLİ BU KART İÇİN SÖYLÜYORUM BİRAZ FAN HIZINI ARTIRSAN OLDU İŞTE SENDEN BİRŞEY İSTEYECEĞİM 2.ELDE İLAN AÇAMIYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

bu karta oc nasıl yapılıyor

amd cataliyst programı ile oc yapabilirsin
  • selmand kullanıcısına yanıt
    şuanda hiç bir zorlandığı oyun yok ama olursa aklımda bulunsun diye sordum saolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.