Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacagim HD 4830 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın veya birgün Sapphire HD 4830 256bit 512 MB DDR3 ekran kartı spariş edecegim acaba bu kartı almalımıyım??

Birde bu kart 450W istiyor benim power supple Everest ATX-450 üzerinde kaç W oldugu yazmiyor acaba kaç W ??

• Kullandığın psu malesef çok iyi değil 450w olarak geçiyor ama sanırım 300-380w civarı güç verir belki de vermez yuvarlak söyledim bunu... Sana tavsiyem uygun fiyatlı kaliteli bir psu alman yönündedir...

A-Open 450W --- 110 lira 12cm fanlı sessiz ve serin çalışır...
  • Evet O psu ile Sorun yaşarsın. En iyisi yeni bir psu al.
  • bence ekran kartını al çalıştırmassa bide psu alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

bence ekran kartını al çalıştırmassa bide psu alırsın

katılıyorum...450 dediklerine bakma rahat rahat 450 dir o gerçek değeri 380 olan bi psuda işini görecektir.
  • yeterli gelir... yetmezse alırsın
  • Ozaman çalıştırmazsa yeni bir psu alacagim.Ama güç düşük gelirse ekran kartına zarar vermez mi?

Birde bu ekran kartı Gta Iv ve Farcry 2 yi bütün özellikleri açık olarak akıcı bir sekilde oynatir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasarcan66

Ozaman çalıştırmazsa yeni bir psu alacagim.Ama güç düşük gelirse ekran kartına zarar vermez mi?

Birde bu ekran kartı Gta Iv ve Farcry 2 yi bütün özellikleri açık olarak akıcı bir sekilde oynatir mi ?

Far Cry2 yi oynatır ama GTA IV biraz zor...
  • psu sana sorun yaratır. min. 400W kaliteli bir psu lazım, hd 4830 ile gta4 ü full ayarlarda oynaman imkansız ama zevk alacağınız bir ayarda çok rahat bir şekilde oynar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.