Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacağım, Önerileriniz Nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere başlıktanda anlaşıldığı gibi bir konuda danışmak istedim. Elimde bir ekran kartı var aslında, arkasında bir kaç yazı var. şöyle ki;

ınno3D 6800 GT PCI EXPRESS W/128MB DVI TV
    l-6600GT-F3F3V

bu şekilde bir kağıt ve üzerinde bunlar yazılı. yukarıdan anlaşıldığı üzere 128 mb bir PCI express ekran kartı. şimdi bu kart, hiç bir şekilde driver kabul etmiyor. yaklaşık 30 driver denedim (farklı versiyonlarda). fakat bir türlü windows logosundan geçmiyor, mavi ekrandan resete düşüyor. driver yok iken böyle bir sorun yok, ama ekranda kırmızı çizgiler beliriyor sütun şeklinde 4 lü gruplar halinde ekran çizilmiş gibi görünüyor, bunuda renk yönetimini 16 bit yaparak düzeltiyordum. fakat driver olmadığı için pek bir işe yaramıyor. bu konuyu daha fazla uzatmadan sizden yardımınızı istiyeceğim.

Bu ekran kartı üzerindeki fan bozuktu, kendim uğraştım bir şekilde fan taktım ve soğutma sistemi sağlam çalışıyor. ekran kartı çok eski. o yüzden driver sorunu var.

sistemim yaklaşık olarak 9 senelik. MSI Marka bir anakartım var şu şekilde;

Ekran Kartı Alacağım, Önerileriniz Nelerdir ?

Şu an kendime ucuz yollu (max. 100tl) bir ekran kartı arıyorum. hafızası olarak ta 256 ve ya 128M olabilir. konuyla ilgili herhangi bir bilgisi olan arkadaşları konuya cevap vermesini rica ederim.

Kolay gelsin.

• Hd 6450 / Hd 4850
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.