PCI-exp v2.0 desteklediğini söylüyor ama 2gb ekran kartları x16 ve V2.1 istiyor şimdi iade etmek zornda kalmak istemıyorum :/
en önemlisi DDR5 Ekran Kartı desteklermi Orda DDR3 Yazıyorda ram için mi acaba of bilgisizlk cahillk zor iş
ddr3 ram için ,zaten ekran kartı için ddr kaç olursa olsun kullanabilirsin tüm anakartlarda sadece ekran kartlarında pcı ve agp 2 çeşit ekran kartı vardır. sen ddr5 ekran kartı kullanabilirsin bu anakartta.
ddr3 ram için ,zaten ekran kartı için ddr kaç olursa olsun kullanabilirsin tüm anakartlarda sadece ekran kartlarında pcı ve agp 2 çeşit ekran kartı vardır. sen ddr5 ekran kartı kullanabilirsin bu anakartta.
pcI-Express x16 PCI-Express v2.0 PCI-Express v2.1
Peki katagorilerde aratırkan x16 v2.0 v2.1
çıkıyor bunlar anakart destekleyp desteklemdıgı ile ilgili değil mi ?
Kardeşim Foxconn Anakart Kullanıyorum Ben Şuanda O/C de Performansı Kötü . ASUS / GİGABYTE Yönelmeni Tavsiye Ederim ...
Saygılar ...
quote:
Orijinalden alıntı: emre961
Kardeşim Foxconn Anakart Kullanıyorum Ben Şuanda O/C de Performansı Kötü . ASUS / GİGABYTE Yönelmeni Tavsiye Ederim ...
Saygılar ...
anakart ben almadım 2 ay fln oldu yanmıstı bilgisayarcı değştrdı şimdi 2 aylk oldgndn biraz bunla idare etmeyi düşünüyorum i7 işlemci DDR3 8gb ram destekliyor şimdlk i7 ve 8gb ram genede 2 sene oyunları çalıstırmada yararlı olur yanınada HD 6950 alırm 1 tane ultra high olmasda hight kasmaz herhlde ama şimdilik sadece ekran kartını alabilcem ram 4gb işlemcide i3 ne kadar kaldırır performans nedir bilmıyorm şuanki ekran kartım HD 3650 Cok berbat bi kart kimseye önermem :/