Şimdi Ara

Ekran kartı alacağım yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba ga-g31m-es2l anakartına sahibim ve resimde görülen ekran kartını almak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar ekran kartının uyup uymayacağını söyleyebilir mi şu an ki kullandığım ekran kartı Nvidia GeForce 210 Cs Go için alıyorum daha iyi fps almak için performansımı arttırır mı bilen biri söylerse memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfurkan1023 -- 4 Eylül 2016; 12:17:41 >

• O ekran kartı anakartınıza uyar lakin Cs Go zaten düşük çözünürlük, düşük ayarlarda oynanıyor genelde ve bütün yük işlemcide oluyor. İşlemciniz nedir? ona da bakılmalı, yok yüksek ayarlarda oynayacağım diyosanız bu kart yerine r7 240 bakın, o biraz daha iyidir.
  • Benim için çözünürlük o kadar önemli değil en düşük çözünürlükte şu an 80 fps alıyorum tahminen 150-200 e çıkar diye düşünüyorum ama cs go ya uyumlu olur mu onu soruyorum
  • Peki hocam bu ekran kartını aldım diyelim benim anakartıma ve cs go ya uyumlu olur mu sonradan sorun olmasın

• Şu ekran kartı şu oyuna uyumlu diye bir şey yok, almayı düşündüğüm kartla her oyunu açarsın kah düşük ayarlarda kah yüksek ama FPS öyle ikiye katlamayacak çift çekirdek bir core2duo falan kullanıyosan, anlatmaya çalıştığım bu. İlla alacağım ve deneyeceğim diyosan r7 240 al diyorum ben de.
  • hfurkan1023 H kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz ama sakın ha sakın 4 gb alma. Bu kartların 4 gb belleği işleyecek güçleri yok, daha az para ver aynı kartın 2 gb olanını al.
  • Peki hocam teşekkür ederim 2gb sini alayım o zaman ama birdaha başka alamam o yüzden iyice araştırıyorum tek isteğim oyunda fps arttırması
  • Rica ederim, 2 GB olanı yeterli. İşlemcini söyleseydin daha fazla fikir sahibi olurduk...
  • Cpu z den bakılıyor mu ona
  • Bakılır.
  • işlemci mainboard da yazanlar mı oluyor bilmiyorum tam
  • benim önerim üstüne 20 30 tl daha koyup sapphire r7 250x vapor 2gb almanız
    bu ekran kartı digerlerinden daha çok daha iyi
    ben de zaten yakında bunu alacagım
    Dostum ''Bilgisayarım'' sağ tıkla özellikler de orada yazar.
  •  Ekran kartı alacağım yardım edermisiniz
    Güzel. işlemci ve ram fena değilmiş, r7 240 2 GB olanı nokta atışı olur, r7 250'de düşünülebilir.
  • Peki hocam teşekkür ederim yardımınız için r7 240 ile 250 arasında çok fazla fark yoksa 240 ı almayı düşünüyorum fiyatı biraz yüksek geldi bana 240 a göre
    Rica ederim.

R7 250 GDDR5 olanı epey performanslı ama GDDR3 olanı çok farketmez sanırım. 240 al geç, eski kartına oranla mutlu eder.
  • Peki hocam iyi günler yarın alıyorum
  • Hocam dediğiniz gibi r7 240 ı sipariş verdim kesinlikle sorun olmaz değil mi

Olmaz olmaz. Hayırlı olsun, güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.