Şimdi Ara

Ekran Kartı Aldım Çok İyi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartına 1000 Tl falan hatta 500 600 Tl bile fazla geliyor indirimden aldım 7790 260 Tl idi sanırım bf4 1920 1080 medium high karışık multiplayer mantle ile 50-60 fps oynuyorum yeterli
  • akasya71 kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle sakin ol kanadın olsa uçacaksın ekran kartın iyidir.iş görür fazla agır oyunlara dalma moralin bozulur crysis 3 bf4 gibi vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

Dostum öncelikle sakin ol kanadın olsa uçacaksın ekran kartın iyidir.iş görür fazla agır oyunlara dalma moralin bozulur crysis 3 bf4 gibi vs

tm :)
  • Mutluluk budur ya (: Hayırlı olsun kardeşim, daha da iyilerine ulaşman dileğiyle (:
  • rami arttırabilirsen daha iyi akıcılıkla oynarsın kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağın ne kadar?
  • Vallaha helal olsun hocam. Çok değil 1gb daha ram takın en düşük bütçeyle yeniletilecek en iyi kasa olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke biz de başarabilsek şöyle küçük şeylerle mutlu olabilmeyi. Ne güzel bir şey. Güle güle kullan kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzFurkan

Vallaha helal olsun hocam. Çok değil 1gb daha ram takın en düşük bütçeyle yeniletilecek en iyi kasa olur

1 gb ram alıcam ztn 2 gb yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Keşke biz de başarabilsek şöyle küçük şeylerle mutlu olabilmeyi. Ne güzel bir şey. Güle güle kullan kardeşim.

saolasın ilk defa bi üst düzey bi kartım oldu napıyım sevinmeyimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akasya71

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Keşke biz de başarabilsek şöyle küçük şeylerle mutlu olabilmeyi. Ne güzel bir şey. Güle güle kullan kardeşim.

saolasın ilk defa bi üst düzey bi kartım oldu napıyım sevinmeyimde :)

Sakin ol şampuan, hayırlı olsun hocam.

• Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun o çözünürlükte iyi iş çıkarır o kart

ilerde 1080p ye geçersen daha iyi kartlara bakarsın.
  • Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun, güle güle kullan
  • tşk kardeşim darısı benim başıma gelemez bende 3 gb 7950 pcs+ kart var zaten sen güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: akasya71

Beyler dün ekran kartı aldım Powercolor AMD Radeon HD 7730 2 GB bu ekran kartıyla oyunları şu sistemle 1 gram kasma olmadan oynuyom sistemim:

İntel Pentium Dual Core e2220 2.40ghz

1 GB Ram

sistem bu ben 1 gb ram ile hiç oyun oynanmaz diodum ama çok güzel oynanıyo :)

test ettigim oyunlar bunlar:

NFS MOST WANTED 2012
    NFS THE RUN
    EURO TRUCK SİMULATOR 2
    DİRT 3

1440X900 çözünürlükte oynuyorum rahatça

hayirli olsun efendim... ama diger arkadaşlarinda tavsiyesi gibi full hd de oyun lütfen oynamayin üzülmeyin...bu çözünürlükle yeter artar bile...
    BİR bilgi paylaşiyim size konuyla alakasi yok işlemcim i5 4670 var ve ekran kartim yok...işlemcinin üzeirndeki onboard ekran karti ile..Lol Oynuyorsaniz 70fps aliyorsunuz yani moba oyunlarinda sorunsuz ekran kartsizda çalişiyor...ama sadeece moba da...simcity 2013 te low da bile yaramaz çözünürlük düşşse dahi kasiyor....ordan paybiçin...

• 2 gb ram tak keyfine bak. Ramde önemli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.