Şimdi Ara

Ekran Kartı Alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim 6gb ram-i3 2130 işlemci-radeon hd7350. Ekran kartını satip gtx 650 alicam ama güç kaynağım 230w net. Bu sistem icin min power supply 400 olan yaklasik gtx 650nin performansinda ekran karti önerileri istiyorum.Geforce sitesinde min power supply 400w yaziyor gtx650 icin. Güç kaynağını degistiricem ama 400w fazla elektrik faturası demek gunde ortalama 12 saat açık pc için daha fazla ne kadar elektrik faturasi gelir.
    The Teslas send their regards.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok etki edeceğini düşünmüyorum oem marka güç kaynağının ne verdiği belli bile değildir düzgün bir güç kaynağı ile kullanılan elektrik boşa enerji harcamaz yeni alacaksanız 500 watt olanlardan alın bende zamanında 400 watt almıştım ancak şu an neredeyse yetmiyor ekstra fan hdd takamıyorum bile hesaplarıma göre sistem tam yükte 380 ila 390 watt kullanıyor ileriye dönük iyi bir güç kaynağı alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Çok etki edeceğini düşünmüyorum oem marka güç kaynağının ne verdiği belli bile değildir düzgün bir güç kaynağı ile kullanılan elektrik boşa enerji harcamaz yeni alacaksanız 500 watt olanlardan alın bende zamanında 400 watt almıştım ancak şu an neredeyse yetmiyor ekstra fan hdd takamıyorum bile hesaplarıma göre sistem tam yükte 380 ila 390 watt kullanıyor ileriye dönük iyi bir güç kaynağı alın

• sağol EĞİNLİ 400 watt alıcam ozaman çünkü 2 sene sonra üniversiteye başlıcam. o yüzden böyle bi yatırıma gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    ekran kartı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.