Şimdi Ara

ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba desteğiniz lazım artık sinirlerim bozuldu, elimde 2015 2016 yıllarına ait toplama bir bilgisayar var İnternet cafeden alınma İnternet cafedeykende gidip oynadığım bi bilgisayar.

Windows başlatılıyorda kaldığı için bugün format attim 8 gb ram 4 gb ekran kartı i3 2120 işlemci 3.30 ghz sistem özellikleri mevcut

Dxdiag üzerinden aradığım zaman 4 gb ekran kartı ve nvidia corporation yaziyor aygıt yöneticisine girdiğim zaman microsoft ekran kartı gözüküyor kasayı açıp baktığımda ekran kartı bölümünde asus fani var ve driver yüklemeye karar veriyorum ekran kartının modeli gözükmüyor mouse sağ tıkladığımda nvidia denetim masası gözükmüyor.

4 gb ram 2 gb ekran kartı isteyen sıradan bir oyun açtığımda dahi oyunun ana menüsünde dahi kasıyor elimde 4 gb ram 2 gb ekran kartı intel 2.20 ghz işlemcili laptop bile bu kadar kasmiyor sebebi ne ekran kartım ne olabilir nvidia mi asus mu hiç bi şey mi vram 0 gözüküyor bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tech power up GPU Z ile bir bakın .

• üstteki boşverin sizin nasıl olduysa herhalde driver sorununuz var.

1. ekran kartının fotosu yardımcı olabilir , bir yerlerinde model belirten sticker olmalı.

yoksa da önce nvidia ve amd driverlarını ayrı ayrı indirip. sonra da ddu ile eski driver i kaldırıp yeni driverları kurmaya deneyin.

kart nvidia iken amd driverı yüklenirse veya tam tersi durumda ne olur bilemiyorum risk size ait.

kasanın içini açıp o stickeri bulmaya çalışın , yoksa bile üzerinde okuyabileceğiniz bir şeyler olmalı. Hiç olmadı fotograflardan karşılaştırma yaparak sonuca ulaşmaya çalışın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    hd 4670 ekran kartı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.