arkadaşlar benim anakartım pci express 16x call of 4-5 gibi yeni çıkan oyunları kaldıracak bir ekran kartı arıyorum. p4 3.00 CPU tek çekirdek işlemci 1.00 GB RAM ( 3e çıkarıcam)
hangi ekran kartını önerirsiniz? bir de etraflıca ekran kartlarına bakabileceğim bir site var mı bildiğiniz?
arkadaşım çok iyi bir ekran kartı alsan işlemci yetmeyecek.. o sistem bence ömrünü doldurmuş.. ama yinde alıp zorlayabildiğim kadar zorlıyacam dersen şu kartı alabilirsin..
arkadaşa katılıyorum.. sen önce işlemciyi yenile hocam gerisi gelir nasıl olsa.. eğerki gerek yok dıyorsan 4670 işini bi süre görür
bayaa fark var 1. o fiyat yüksek 2. asus marka fiyatı satıyor. başka markalarda daha uygun bulunabilir.. 3. o kart 256 bit ve sana önerdiğimiz karttan bir üst seviye.ama senin işlemciye epey yüksek kalır.. 4. sana önerdiğimiz karttan daha fazla güç harcar yani güç kaynağın yetmeyebilir.. vs vs vs
teşekkür ederim arkadaşım tavsiyen için ama senden bişi isticem öncelik sırası yapar mısın?Önce şunu değiştir snra şunu al? yada kısaca bana yazar mısın şunu al diye?
öncelikle anakart (Core2duo ve üzeri destekli) , sonra iyi bir işlemci ramleride anakartın kapasitesine göre alırsın...
ben aynen böyle yaptım.. umarım yardımcı olmuşumdur
@rapzede sadece ram takviyesi yaparak iyi sonuçlar alamassın eğerki oyunları yüksek ayarlarda oynayacaksan o işlemci ile olmaz çükü alacağın ekran kartına darboğaz yapacaktır zamanında bende p4 3.0 işlemciye 4830 ekran kartı takarak anladım tabi daha sonra e8400 e geçince uçtu sistem
yinede tavsiye istersen 4670 in üzerine çıkma değmez
teşekkürler arkadaşlarda bana maliyeti ne kadar olur ki ? kaba taslak bir hesapla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme