Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALICAM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende şimdi NVidia GeForce FX 5500 256 MB AGP 4X ekran kartı var..Yeni olarak NVİdia GeForce 8800GT 512mB alıcam ama arkadasım yeni alıcagım PCI-E olacagı için sorun çıkartır diyor eğer doğruysa açıklar mısınız?? ve çıkarrısa başka ne almam gerekir ayrıntılı yazar mısınız lütfen 5 yıldır dğeiştirmiyorum ekran kartı lütfen :):)

• anakartın PCI-E desteklemiyorsa takamassın modelini yazarsan anakartının diğer arkadaşlar yardımcı olabilir
  • model derken anlamadım ne gibi yani :S:S
  • GIGABYTE MA78GPM-DS2H gibi anakartın üzerinde yazar ya da everest ultima edition gibi programlarla kullanabilirsin
  • 8800gt PCI-ex bir karttır. Senin kullandığın sistem ise AGP. Bu yüzden o kartı o sisteme takman mümkün değil.İlle de AGP alıcam diyosan sistemine göre 1950 GT AGP ya da 3650 AGP alman yeterli olucak. En yüksek olarak ise 3850 AGP var ancak ona o para verilene kadar PCI-EX bir sistem toplanır daha iyi.
  • o zaman şöyle soriyim AGP uyacak şekilde 8800GT 512 mb seviyesinde bir ekran kartı söyler misiniz (A)
  • AGP'de 8800GT'ye yetişicek bir kart yok. En yükseği az önce de söyledim ATI HD 3850 AGP. Ancak parası yüzünden çok fazla tercih edilmiyo. Yaklaşık olarak 300 ytl civarı bişi. Ona vericeğin para ve eski sistemini satarak gelicek parayla yeni bir PCI-EX'li sistem toplayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @saddamx

bana en kada şekilde 2GB RAM Kingston ve PCI olan anakart ve ekran kartı yazabilir misin 1milyar maximum bütçem yani bu işlernden anlamadıgım için soruyorum lütfen merhamet edin :) gta 4 oynamak istiyorumda :D
  • Sana biraz beklersen bir sistem topluycam maximum 1000ytl'lik.
  • peki kardeşim allah senden razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoDManiaC

@saddamx

bana en kada şekilde 2GB RAM Kingston ve PCI olan anakart ve ekran kartı yazabilir misin 1milyar maximum bütçem yani bu işlernden anlamadıgım için soruyorum lütfen merhamet edin :) gta 4 oynamak istiyorumda :D

benim imzada yazan sistem ortalama 1milyar tutuyodu (dolar azmadan önce) ben şahsen gayet memnunum
  • dolar şimdi yükseldi dimi :(:(
  • dh nin 1000 liralık önerilen sistemine bak arkadaşım sistem tavsiyelerinde
  • Core2 Duo E8400 3.0 Ghz 64Bit 6 MB L2 Cache 1333FSB 45Nm Penry CPU==> 375ytl
    MSI P35 NEO-F ICH9 1333FSB CORE2 QUAD ANAKART==> 175ytl
    Kingston 2x1 GB DDR2 800 RAM==> 50ytl
    NVIDIA 8800GTS G92 512 MB GDDR3 256 BIT==>250ytl
    Samsung 250gb Sata2 HardDisk==> 90 ytl
    +
    -------------
    940yt.

Topladığım Sistem bu GTA 4 oynamak istediğin için Nvidia kart koydum. GTA 4'de daha iyi olduğu için. Ama diğer bir seçenekte HD4850 512 mb GDDR3 256 BIT. Aralarında 50 ytl fark var.

Buyur yeni sistemin.

NOT: Bunun yanında Güç Kaynağı da alman gerekicek. Onu da işlemciden kısarak alabilirsin. İşlemci olarak ta E7200 seçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarMania -- 13 Aralık 2008; 18:52:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

dh nin 1000 liralık önerilen sistemine bak arkadaşım sistem tavsiyelerinde

şimdi baktım onları aldıgımda PCI ekran kartı takabilicek miyim :?:? bu arada teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoDManiaC

quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

dh nin 1000 liralık önerilen sistemine bak arkadaşım sistem tavsiyelerinde

şimdi baktım onları aldıgımda PCI ekran kartı takabilicek miyim :?:? bu arada teşekkürler

tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

Core2 Duo E8400 3.0 Ghz 64Bit 6 MB L2 Cache 1333FSB 45Nm Penry CPU==> 375ytl
    MSI P35 NEO-F ICH9 1333FSB CORE2 QUAD ANAKART==> 175ytl
    Kingston 2x1 GB DDR2 800 RAM==> 50ytl
    NVIDIA 8800GTS G92 512 MB GDDR3 256 BIT==>250ytl
    Samsung 250gb Sata2 HardDisk==> 90 ytl
    +
    -------------
    940yt.

Topladığım Sistem bu GTA 4 oynamak istediğin için Nvidia kart koydum. GTA 4'de daha iyi olduğu için. Ama diğer bir seçenekte HD4850 512 mb GDDR3 256 BIT. Aralarında 50 ytl fark var.

Buyur yeni sistemin.

NOT: Bunun yanında Güç Kaynağı da alman gerekicek. Onu da işlemciden kısarak alabilirsin. İşlemci olarak ta E7200 seçebilirsin

çok teşekkürler arkadasım eline sağlık bunu not alıyorum E7200 olarak elinize sağlık..bu arada PSU yu 400Alsam yeter mi ??

• Rica Ederim arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. PSU olarak Cooler Master 550W alırsan rahat edersin. 400W kurtarmayabilir. Ama kesinlikle Markalı PSU almanı tavsiye ederim. FEEL-EVEREST-FRISBY gibi markalardan uzak dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

Rica Ederim arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. PSU olarak Cooler Master 550W alırsan rahat edersin. 400W kurtarmayabilir. Ama kesinlikle Markalı PSU almanı tavsiye ederim. FEEL-EVEREST-FRISBY gibi markalardan uzak dur.

onada Okey Cooler Master 550W ve Intel C2D E7200 olunca fiyat kaç ytl oluyor acaba ?? onuda hesapla başka bişey istemem :):)
  • Cooler Master RP-500 EXTREME POWER 500W GÜÇ KAYNAĞI==> 175ytl
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30062

E7200==> 230 ytl.Arada 145 ytl fark var. Son kalan 60 ytl yi de katarsak üstüne tam denk geliyo biraz da artıyo bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarMania -- 13 Aralık 2008; 19:23:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.