Şimdi Ara

ekran kartı almak ıstıyorum sız ne onerırsınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • palit 7600gt sonic de düşünebilirsin ama karar sana kalmış
  • olıverın dedıgıyle senın dedıgın arasında ne fark var kardes
  • bıraz acarmısın
  • palit 7600 gt sonic in çekirdek hızı 575 mhz bellek hızı 1500mhz,Palit 7600gs sonic ise ondan daha düşük bir kart 7600gt ye ancak overclock(hızaşırtma) yapıldığında ulaşabiliyor çekirdek hızı 450 bellek hızı ise 1000mhz dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 12 Mayıs 2007; 0:43:02 >
  • geforce palit 7600GT SONIC aliver in bahsettıgı kartın modıfıye edıl mıs bır seklı gıbı bişiydır daha guclu ve daha pahalıdır ama 7600GS SONIC fıyat performans oranı olarak daha uygundur cok agır programlar calıstırmayacak san ideal bir karttır ayrıca 7600GS OC kapasıtesı cok fazladır bıraz OC ıle cok daha guclu bır hale getırebılırsın kartı 3DMARK 06 2400 @ 3700
  • beyler herkeze cok tesekkurler ozellıkle olıverı bezdırdım ama cok yardımcı oldu herkeze teesekkurler
  • Geforce 7600 Gs 512MB Agp beyler bu ekran kartını almaya karar verdım benım pc ye nasıl gıder 250 m a patladı nasıl sızce
  • Hayırlı olsun, 250 biraz fazla gibi ama...
    Marka ne?
  • bfg markası kardes ama sole bıse var 1gb lık kıngston ram hedıyesı var
  • Arkadaşım 7600GS alacaksan Palit in sonic modeli olsun mutlaka.

Ya da bellekleri DDR3 olan başka 7600GS var ise ondan da olabilir. Ekran kartında fiyatı 200-250$ ın altında ise 512MB kandırmacadır ve bir işe yaramaz (Çünki o kartın işlemcisi 240MB gibi bir kısmı kullanır. Şöyle düşün sen 24 litre taşıyabilecek güçtesin ama gidip 51,2 litrelik kap alıyorsun.) Hatta artısı olmadığı gibi daha fazla ısınma gibi eksisi vardır.

DDR, DDR2 ve DDR3 ne demek dersen bir nevi vites atlamadır (DDR ın açılımı; Duble Data Rate). DDR2 ler DDR lara, DDR3 ler ise DDR2 lere göre daha yüksek hızlara çıkabilme potansiyeline sahiptir.

Bunun dışında ekran kartındaki ram ile bilgisayarına takılan ram birbirini etkilemez, ekran kartının kendine ait ram i vardır.
  • ya ben pc dekı ramden bahsetmıyorum sadece fıyat ıcın dıyorum bu arada kardes bıse dıcem sızce ıyı mı kotumu sız olsanız alırmısınız almazmısınız
  • bıde kardes palıt turkıyede duyulmus bı marka ama bfc dunyada kullanılan bı markaymıs onun ıcın herkez palıt dıo ne ozellıgı var bunun anlamıyorum ??
  • DDR3 Bellekli
    Palit 7600GS Sonic
    İyi seçim olacaktır.

Palit ekran kartı üreticisidir, NVidia ekran kartı işlemcisi, yani GPU (Grafic Processing Unit) üreticisidir.

GeForce NVidianın ekran kartı için verdiği bir isimdir. Aynı Pentium gibi, sonuçta Pentium 4 sadece bir isim üreticisi İntel.

7600GS ise NVidianın ürettiği GPU modellerinden biridir. Pentium4 3,2GHz, Pentium4 3,0GHz ya da Core2Duo E6600 gibi.

__________________________________________________________________________________

Arkadaşım bir firmanın dünyaca ünlü olması seni kazıklanayacağı anlamına gelmez. Peki sence o kadar parayı nasıl kazandı da dünya devi oldu, amme hizmeti yaparak mı?

Palit te iyi bir firma, ne özelliği olduğunu ise söyleyeyim BFG den daha iyi bir kart yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Mayıs 2007; 12:48:58 >

• ya kardes sımdı benım kafamı karıstıran ddr olayı sız dıyosunuz performansı artırıyo pekala sole bıse sorım sımdı bu 256 lık ddr3 palıt en yuksek perfırmansına cıkarıldıgı zaman hangı ekran kartı sevıyesıne ulasıyor ornek verebılırmısın???
  • GeForce 7600GT
  • hayır kardes tamam da benım senden ıstedıgım tam olarak o dıgıl sımdı sız cok ıyı dıyosunuzda ondan daha ıyısı vardır sımdı o en yuksek performansına cıkarıldıgında dıger ekran kartlarının hangısının sevıyesıne yaklasabılıyo
  • Arkadaşım o kart 100$ ve 150$ lık 7600GT nin hızına gelebiliyordu. Daha başka ne olacak ki. Ati kartlardan ise karşısında X1650 ler var.

Daha da üst kart 8800GTX ler, 2900XTX ler var ama onlar da milyarlık kartlar.

PM den de attım sana mesajı. Diyoruz ki DDR3 Ferraridir, DDR2 ise Kartal.

O bahsettiğin BFG kartta 1 milyar megabayt bellek te olsa sadece 240MB ı kullanılacak ve 256MB lık DDR3 bellekli 7600GS sonic e geçilecek.
  • ayh Allahım iyiki böle seleri biliyorum yaYoksa şimdi bende delirecektim yazıları okurken

Neyse Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3 modeli işinize yarıyacaktır.
  • beyler no problem adamları cok ugrastırdım varya su bana mesaj atan dıgıtalworld bıde olıverın kıymetını bılın admın sozum sana gor bunları adamlar bırıne ıyıyı gostermek ıcın 2 gundur ugrasıyolarrrrrr....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.