Şimdi Ara

ekran kartı almak ıstıyorum sız ne onerırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ekran kartı almak ıstıyorum ama ana kartıma uyumlu olsun dıyorum bı yardımcı olabılecekler varsa anakartım AX4PER-GN - AOpen bana yardımcı olabılecek varsa bıde benım anakartıma x8 mı uyar x16 mı cevap verırsenız cok sevınırım...

• AGP 4x slotu var. Yanılmıyorsam AGP 8x kartları da takabilirsin. Yalnız sisteminizin tüm parçalarını yazabilir misiniz? Ekran kartı değişiminden sonra beklenen artış olmur mu? Yoksa komple değişime gitmeniz daha mı mantıklı olur?
  • birde ayıracağınız parayı yazarsanız güzel olur
  • mıllet benım pc zaten 3 4 senelık ama sadece su an ekran kartı almak ıstıyorum ben x8 ve x16 nın ne oldugunu yanı hangısının benım anakartıma uyacagını merak edıyorum pc ozellıklerım p4 2.8 512 ram mx440 128mb ekran kartı anakartı zaten yazdım ax4per ole onerılerınızı yazarsanız cok sevınırım cevap veren ark lara tsk ler
  • Ayıracağın paraya göre Radeon 9600XT, GeForce 6600GT (AGP), GeForce 7600GS (AGP) olabilir.
  • kardes para lımıtım 200 mılyon ama para sorun deıl solekı bana yurtdısından cok ucuza gelcek yanı vergı alınmayan yerden onun ıcın sence en ıyı performansı hangısınden alırım
  • Palit 7600GS Sonic AGP
  • kardes ben geforce sevıyorum bu ondan daha mı ıyı yanı pc me tam uyu gosterırmı bıraz acarsan cok sevınırım bu arada harbı tesekkurler ya ugrastıgın ıcın
  • Zaten GeForce, ben yazmayı unutmuşum.
    Palit kartın markası. Grafik işlemci GeForce 7600GS. Sonic olarak isimlendirilmesinin sebebi diğer markalarda DDR2 olan ramlerin aksine DDR3 ram kullanılmış olması. Hız aşırtma ile GeForce 7600GT performansını yakalayabiliyor.
  • kardes senıde cok yordum ama bıse sorabılırmıyım ya benım anakartın ustunde ddr yazıyo bu ddr olayı nedır bıraz acarsan acayıp sevınırım sımdıden tesekkurler yanı ddr2 ddr3 benım anakarta uyarmı bıraz fazla sey sordum ama ...:D:D:D
  • neden uymasınki
  • O ekran kartının grafik hesaplamaları için kullandığı bellek. Anakartın desteklediği bellek türünden etkilenmez.
  • yanı bu ekran kartıyla anakart tam uyum gosterır dıyosun
  • Şimdiki Kart ın ne kardeş eğer AGP dir Sana Önereceğim PALİT NVDİA GE FORCE 7600GS SONİC
  • neden bu kadar soru sorduguma gelınce kardes adam yurtdısından geldıgı ıcın gerı veremem elımde kalmasın:D
  • O karta talipli o kadar çok ki sorun olsa bile elinde kalmasına imkan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

O karta talipli o kadar çok ki sorun olsa bile elinde kalmasına imkan yok.

+1
  • :D kardes bende arastırırken 3 tane ekran kartı arasında kalmıstım bırı senın dedıgındı su ddr olayı bıraz karısıktı sımdı sende uyar dıyosun bende muhtemelen alırım heralde ama ddr olayı hakkında hala soru ısaretlerı var ddr ddr2 ddr3 arasındakı farklar neler sımdıden tskler
  • şimdi anlatması biraz uzun sürer ama şunu söyliyeyim ddr3 seçmelisin
  • benım anakartıma gore ddr 3 dıyosunuz olıver ın dedıgı ekran kartını alcam:D sıparısı verıyorum sımdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.