Şimdi Ara

Ekran kartı almayı düşünüyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarıma yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 500TL civarı. Hangi ekran kartını önerirsiniz?
    Bilgiler:
    Anakart: MSI 2A9C
    psu: 300W (Tahminim, resme bakınız)
    İşlemci: Intel Core i7-870, 3600 MHz
    Ram: 4GB DDR3
    Şu anki ekran kartım: AMD Radeon hd 6570 2gb 128bit
    bilgisayar yaklaşık 4 yıl önce alındı.

Anakartımla uyumlu bir kart öneriniz lütfen. Eğer farklı bir bilgiye ihtiyaç duyarsanız belirtebilirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unstoppable5 -- 8 Mart 2015; 3:24:06 >

• kasayı açtım ve gördüğüm değerlerin fotoğrafını ilk mesaja koydum.galiba 300 fakat psu değerinin hangisi olduğunu anlayamadım, bakar mısınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unstoppable5 -- 6 Mart 2015; 23:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unstoppable5

kasayı açtım ve gördüğüm değerlerin fotoğrafını ilk mesaja koydum.galiba 300 fakat psu değerinin hangisi olduğunu anlayamadım, bakar mısınız acaba?

300w güç kaynağın var 12v kanalı 268w güç sağlıyor
    ekran kartı seçerken max 250w a kadar güç tüketimi yapan kartlardan seçersen sorun olmaz
    ingilizce güç tüketimi tdp olarak geçiyor saygılarımla

• R7 260 47 250 falan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar açıkçası power supply değerlerinden anlamıyorum. o yüzden sizin burda önereceğiniz ekran kartını alacağımdan dolayı power supply yeterli gelmemesi sıkıntısı yaşamak istemiyorum. sizce bu power supply ile ekran kartı almaya değer mi? alacağım ekran kartı bu paraya değer mi?
    lütfen power supply kesin yetecek ekran kartları tavsiye ediniz.. bu arada şu ana dek gelen tüm tavsiyeleri not ettim teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

power supply kesin yetecek ekran kartları tavsiye ediniz..

GTX 750 Tİ
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarıma yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 500TL civarı. Hangi ekran kartını önerirsiniz?
    Bilgiler:
    Anakart: MSI 2A9C
    psu: 300W (Tahminim, resme bakınız)
    İşlemci: Intel Core i7-870, 3600 MHz
    Ram: 4GB DDR3
    Şu anki ekran kartım: AMD Radeon hd 6570 2gb 128bit
    bilgisayar yaklaşık 4 yıl önce alındı.

Anakartımla uyumlu bir kart öneriniz lütfen. Eğer farklı bir bilgiye ihtiyaç duyarsanız belirtebilirim. Teşekkürler

power'ın 220w felan güç veriyor. gtx750 ti limitlerde olur sanırım. 350-400w power ihtiyacın olabilir.300-350 tl ye ikinci elden garantili gtx750 ti ler alınabilir. kalan ile de vs450 power bakarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.