Şimdi Ara

Ekran karti almayi dusunuyorum yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi gunler Dh ailesi.Oncelikle asiri derecede forum deneyimimin olmadigini belirtmek isterim.Eger konuyu yanlis yere acmissam veya onceden buna benzer bir baslik acilmissa ozur dilerim.
    Direk konuya geceyim.

Bilgisyarim ilk toplandiginda ailem Nvidia GT 220M modelli bir ekran karti taktirmis tabii ozamanlar cok bilgim olmadigi icin bende karsi cikmamistim.Biraz baktigimda da acikcasi o donemde oynadigim oyunlara yeterli oldugunu dusunmustum.Fakat son zamanlarda cikan BF 4 gibi oyunlari acmadigi icin ekran kartima nefret duymaya basladim.Aktif olarak Dota 2 ve League of Legends oynuyorum.Ust satirda yazdigim BF 4 gibi oyunlari mediumda acabilecek Dota'yi max grafikte min 80 fps ile falan acicak bir ekran karti onerebilir misiniz?
    Ogrenci oldugumdan dolayi ve Turk insaninin oyuna ve bilgisayara karsi oldugundan dolayi max 250 TL lik bir ekran karti aldirabilirim.Eger bildiginiz bir ekran karti varsa lutfen paylasin.

SIMDIDEN TESEKKURLER,IYI FORUMLAR !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chincilla -- 5 Mart 2014; 13:37:38 >

• Lol ve DOta gibi oyunlarda 60 fps üstünü almanın cok ta önemli olmadığını düşünüyorum bosu bosuna kartı yorar ben sahsen hep vysinc acık oynarım 60 a sabitlerim.Bu kart o butcede işini görür bence.
    SAPPHIRE HD7770 GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ladwys -- 5 Mart 2014; 13:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladwys

Lol ve DOta gibi oyunlarda 60 fps üstünü almanın cok ta önemli olmadığını düşünüyorum bosu bosuna kartı yorar ben sahsen hep vysinc acık oynarım 60 a sabitlerim.Bu kart o butcede işini görür bence.
    SAPPHIRE HD7770 GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

yorum icin tesekkurler tabii 60 fps yeterli fakat combat sirasinda o fps 40 dustugunde gercekten bir anlik kasma oyunu kaybetmeye neden olabiliyor bu karti alirsam lol ve dotada kac fps alabilirim ?
  • Chincilla kullanıcısına yanıt
    60 rahat alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladwys

60 rahat alırsın

max grafikte 60 iyidir ya :D ama bilmiyorum gozum doymuyor benim ya :D
    hd7770 al işlemcin de iyiyse 100fps alırsın dostum.
  • xfx hd 6850 çift fan

her yerde yazmaktan sıkıldım :P (bf4 high)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    60 tan sonrasını oyle cok net algılayamazsın zaten bosver bi süre sonra vysinc acacaksın bak gör :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roledayz

hd7770 al işlemcin de iyiyse 100fps alırsın dostum.

islemcim AMD Pheneom X6 2.8 GHz 6 cekirdekli bir islemci arastirdim ekran kartimin tam tersine o iyiymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

xfx hd 6850 çift fan

her yerde yazmaktan sıkıldım :P (bf4 high)

biraz baktim fakat urunun sifirinin tam olarak fiyatini ogrenemedim link veya bilgilendiri birsey yazarsan mutlu olurum :)
  • 35 te akici oynarsin ama tflerde duser o yuzden siradan 1 gb 128 bit her turlu goturur seni zaten insan gozu 50 den sonrasini algilamaz ha 55 ha 400 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkın B

35 te akici oynarsin ama tflerde duser o yuzden siradan 1 gb 128 bit her turlu goturur seni zaten insan gozu 50 den sonrasini algilamaz ha 55 ha 400 :)

yukarida da soyledigimm gibi, full render,minimum grafikte 60 fps aliyorum fakat tf lerde dustugu icin sorun yasiyorum.insan gozunun 60 fps den fazlasini algilamadigini bende biliyorum ama max grafikte 80 fps le falan sorunsuz olarak oynamak benim icin daha rahat olacaktir
    2.el alırsın üretimden kalktı efsane modeller bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oynuyorum moba tarzi oyunlar gt250 var fps sabit 60 dusmuyorda biraz arastirirsan en fazla 250 liraya cok guzel kartlar bulursun suan 280x kullaniyorum ikisnin arasinda fark goremiyorum cunki 280 x te 60 da sabitleniyor ama bf4 tarzi oyunlarda oldukca sikinti yasarsin yardimci olduysam ne mutlu bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkın B

Bende oynuyorum moba tarzi oyunlar gt250 var fps sabit 60 dusmuyorda biraz arastirirsan en fazla 250 liraya cok guzel kartlar bulursun suan 280x kullaniyorum ikisnin arasinda fark goremiyorum cunki 280 x te 60 da sabitleniyor ama bf4 tarzi oyunlarda oldukca sikinti yasarsin yardimci olduysam ne mutlu bana :)

eyvallah sagol :)
  • up up up
  • upupupupu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.