Şimdi Ara

Ekran Kartı + Anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    256 MB PX7600GT(128bit) olan ekran kartımı yenilemek istiyorum.
    Mevcut anakartım asusTEK P5B 965P, core 2 duo e6400 le beraber kullanmaktayım.Kasa 300W.
    Anakart ve işlemciyi değiştirmeden, ekran kartını yenilemem mümkünmüdür(Call of Duty Modern Warfare 3 veya The Elder Scrolls V çok kasmasın kafidir :) )
    Mümkünse önerebileceğiniz ekran kartları varmıdır
    Mümkün değilsede yeni bir anakart + ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.
    Teşekkürler

• Fiyat aralığımda 400-600 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: afu2

Fiyat aralığımda 400-600 civarı

Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 1 385,26 TL
    MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart 1 270,18 TL

Ara Toplam (KDV Dahil) 655,44 TL
    Teslimat (ARAS Kargo) 0,00 TL
    Genel Toplam (KDV Dahil) 655,44 TL

Fakat İşlemciyide Değiştirmen Gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 27 Kasım 2011; 15:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

Fiyat aralığımda 400-600 civarı

Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 1 385,26 TL
    MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart 1 270,18 TL

Ara Toplam (KDV Dahil) 655,44 TL
    Teslimat (ARAS Kargo) 0,00 TL
    Genel Toplam (KDV Dahil) 655,44 TL

Fakat İşlemciyide Değiştirmen Gerek

Yani diyorsunki mevcut anakarta güncel bir ekran kartı almak gibi bir durum söz konusu deği?
    işlemciyi de değiştirirsem geriye bir hdd kalıyor :) Eski sistemi satsam da oda çok para etmez gibi geliyor. Bu arada psu da yeterli olmayacak zannedersem?

• quote:

Bu arada psu da yeterli olmayacak zannedersem?

Evet ben de onu yazacaktım, farketmişsin. İlerisi için de bütçen elveriyorsa 550-650 Wattlık iyi bir psu almayıda listene ekle.
    Sana ekran kartı ve psu gerekli. Oyun oynamadığım için ekran kartından pek anlamam biraz sabırlı olursan bu işten anlayanlar seni yönlendirirler.

Edit: İlave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Kasım 2011; 15:21:19 >
  • quote:

Önerdiğin kart yeni SandyBridge 1155 pin işlemciler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Önerdiğin kart yeni SandyBridge 1155 pin işlemciler için.

Evet Onun İçin İşlemcide Alması Gerektiğini Yazdım Zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Bu arada psu da yeterli olmayacak zannedersem?

Evet ben de onu yazacaktım, farketmişsin. İlerisi için de bütçen elveriyorsa 550-650 Wattlık iyi bir psu almayıda listene ekle.
    Sana ekran kartı ve psu gerekli. Oyun oynamadığım için ekran kartından pek anlamam biraz sabırlı olursan bu işten anlayanlar seni yönlendirirler.

Edit: İlave

Sadece ekran kartı ve psu değiştirmek yeterliyse benim daha çok işime gelir açıkçası
    Yani son seviye bir ekran kartınada çok ihtiyacım yok, dediğim gibi oyunlarda medium veya low grafiklerle bile takılmadan oynasam benim için kafidir.
    Yok gene de bu anakarta taktığın ekran kartıyla yeni oyunları oynayamazsın vs. derseniz toptan bir sistem tavsiyeside isteyeyim şimdiden.
    Cevaplarınız için çok teşekkürler bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.