Arkadaşlar aşağıdaki linklerde vereceğim ekran kartlarından birini almak istiyorum ancak anakartımla uyumlu olur mu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T6400, 2000 MHz (10 x 200) Anakart Adı Toshiba Satellite A300 Anakart Çipseti Intel Cantiga GM45 Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ] DIMM1: SK Hynix HYMP125S64CP8-S6 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: SK Hynix HYMP125S64CP8-S6 [ TRIAL VERSION ] BIOS Türü Insyde (02/13/2009)
Anakart Kimliği <DMI> Anakart Adı Toshiba Satellite A300
Veri Yolu (FSB) Özellikleri: Yol Türü Intel AGTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 200 MHz (QDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği 6400 MB/s
Bellek Yolu Özellikleri: Yol Türü Dual DDR2 SDRAM Yol Genişliği 128 Bit DRAM:FSB oranı 12:6 Gerçek Saat 400 MHz (DDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği [ TRIAL VERSION ] MB/s
Çipset Yolu Özellikleri: Yol Türü Intel Direct Media Interface
ayrıca ekran kartları hakkındaki yorumlarınızı ve daha başka hangi kartlara yönelebilirim bu fiyat aralığında önerirseniz iyi olur teşekkürler şimdiden herkeze
linktekilerin hiçbiri olmaz çünkü bilgisayarın leptop
quote:
Orijinalden alıntı: darkomarko
Peki laptop için herhangi bir ekrankartı değişikliği yapamaz mıyım?
sen oyunmu oynamak istiyorsun yoksa yetmediği için mi ekran kartını değiştirmek istiyorsun eğer oyun falan oynamak için değiştirceksen çok pahalıdır
quote:
Orijinalden alıntı: ozandemir
quote:
Malesef yapamazsın.Yeni bir laptop almak zorundasın.
quote:
Orijinalden alıntı: ozandemir
quote:
yaparsın fakat chıpssetını bga ıle degıstırırler. yanı kopmle degısır ve o anakarta yıne skı model chıpset takılıyor sana masrafıda 250 dena sagı olmaz. yanı yenı laptop daha mantıklı hatta masaustune gec daha akrlı olursun..
sıkıldım artık oyun için alıcaktım da tavsiyelere bakılırsa yeni laptop için yazı beklicem gibi teşekkürler arkadaşlar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme