Şimdi Ara

ekran kartı anakarta uyumlu mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASUS M4A78LT-M LE AMD760G 2DDR3 VGA+PCI EX16 6

ekran kartının grafik slotu özelliği = 1* pcle 2.0 *16 burada 2.0 ne oluyor ben tam bilmiyorum. ekran kartının özelliği ex 16 yazıor ???

• ekran kartın anakartına uyar çalışır sorunsuz anakartta pci EX x16 slotu varsa her türlü uyar öncelik anakartın chipset düzeyi ki gayet yeterli düzeyde chipsete sahip

pci ex 2.0 2.1 vga yönetim slotlarıdır yani ekran kartı ile anakart arasındas bi arayüzdür. hız olarak 2.0
    2.1 aynıdır.

1.0 anakarta 2.0 2.1 vga slotlu ekran kartları takılabilir sorunuz

ayrıca ekran kartı alacaksan bütçen ne kadr daha alternatif kartlar bakabilrisin
  • ekran kartı bütçesi 150 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesetertas

ekran kartı bütçesi 150 tl

üzerine biraz daha koy netsiparişten hd4850 al

bu farkı verdiğine deyecektir.

http://www.netsiparis.com/detay/12831267078/POWERCOLOR-HD4850-512MB-GDDR3-256BIT-DVI-HDMI-PCS

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 24 Ağustos 2010; 23:12:15 >

• ama bu 512 benimki 1 gb ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

ekran kartın anakartına uyar çalışır sorunsuz anakartta pci EX x16 slotu varsa her türlü uyar öncelik anakartın chipset düzeyi ki gayet yeterli düzeyde chipsete sahip

pci ex 2.0 2.1 vga yönetim slotlarıdır yani ekran kartı ile anakart arasındas bi arayüzdür. hız olarak 2.0
    2.1 aynıdır.

ayrıca ekran kartı alacaksan bütçen ne kadr daha alternatif kartlar bakabilrisin

seni üzmek gibi olmasın ama bu arkadaşın söylediği yanlış. Palit n61s anakartım var. pci-e 16x'i destekliyor, 1 slot var. Anakartla uyumsuzluk yaptı ekran kartım.( Pc açılırken 45 saniye bekletiyor, ardından açılıyor fakat yüksek bir performans kaybı yaşıyorum) Al ekran kartım da en yeni teknoloji Asus 5750 formula. Şimdi kartı nasıl kurtarabiliriz diye bakıyoruz. sana tercihim, almadan önce uzun uzun bilgisayarcılara sor. Benim gibi açıkta kalma.

• quote:

ama bu 512 benimki 1 gb ?

ya belleğe ne takılıyorsun sen oynatabileceği çözürlüğe bak tek seferede 10 tane oyunu birden oynayamayacağına göre istediğin çözünürlük ve kalitede oynamadıktan sonra isterse hd4670 in 1 tb belleği olsun.

bu bütçeye hd4670 alınmaz ve hd4670 yüksek çözünürlük ve full detay açtırmaz.

ayrıca hd4850 de yüksek çözünürlük full hd full detay oynatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dur dur arkadaşa ben kısaca anlatayım. Banada başkaları anlattı:

Bu ekran kartlarındaki Mb olayı 512 veya 1gb olarak tavsiye ediliyor. 1gb alcaksan işlemci ve ram'in de ona göre yüksek olmalı. Daha fazlası hiç bişe yaramaz. Şey gibi, işçiyi çoğaltıyorsun, ama işçiye vereceğin yemek de artar. Orantılı olarak artıyor

Bit ve ddr: Alcağın ekran kartında en az 128 bit olsun. Bu nedir diceksin? Veri akışı hızı. Ya da buna benzer bir şey. Ama oyunlarda bit ve ddr önemlidir. Benzer iki oran yazayım.

256bit ddr3<128bit ddr5

128bit ddr5<256bit ddr5

Tercih edeceğin ekran kartında bit veya ddr önemlidir. ddr azsa bit çok olucak. İkisi dengede olmalı. Bu oyunlarda çalıştırmasının asıl ilk yolu. Şimdi sorun varsa alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: highgen

ekran kartın anakartına uyar çalışır sorunsuz anakartta pci EX x16 slotu varsa her türlü uyar öncelik anakartın chipset düzeyi ki gayet yeterli düzeyde chipsete sahip

2.1 aynıdır.

seni üzmek gibi olmasın ama bu arkadaşın söylediği yanlış. Palit n61s anakartım var. pci-e 16x'i destekliyor, 1 slot var. Anakartla uyumsuzluk yaptı ekran kartım.( Pc açılırken 45 saniye bekletiyor, ardından açılıyor fakat yüksek bir performans kaybı yaşıyorum) Al ekran kartım da en yeni teknoloji Asus 5750 formula. Şimdi kartı nasıl kurtarabiliriz diye bakıyoruz. sana tercihim, almadan önce uzun uzun bilgisayarcılara sor. Benim gibi açıkta kalma.

arkadaşım senin sorunun bambaşka bişi kısa devre statik elektirk... vb teknik araştırılması lazım

pci ex 16 1.0 anakarta 2.0 olmuş 2.1 olmuş bu uyumsuzluk hız kaybı performans düşüşü değil ki bu slotlarda ekran kartlarını gayet stabil çalıştırırsın hiçbir sorun olmadan.

• AMD Athlon II X4 635 AM3 2.9 GHz, 2 MB, 95W, BOX İşlemci

BELLEK - RAM KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM
    HDD SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
    MONİTÖR AOC F22S+ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS, Full HD )
    KASA ASUS TA-951 350W ATX Kasa

anakart ikilem arasındayım

ASUS M4A78LT-M LE AMD760G 2DDR3 VGA+PCI EX16 6* 111 tl MSI 770-C45 SB710 DDR3 1600 AM3 141 tl
  • quote:

AMD Athlon II X4 635 AM3 2.9 GHz, 2 MB, 95W, BOX İşlemci

BELLEK - RAM KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM
    HDD SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
    MONİTÖR AOC F22S+ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS, Full HD )
    KASA ASUS TA-951 350W ATX Kasa

anakart ikilem arasındayım

ASUS M4A78LT-M LE AMD760G 2DDR3 VGA+PCI EX16 6* 111 tl MSI 770-C45 SB710 DDR3 1600 AM3 141 tl

bak kardeşim @avatar ın dediği çok farklı bişii hd4850 de isterse sempron işlemcin olsun yine hd4850 darboğazsız kullanırsın

anakartı 770c45 al

senin toplam sistem için bütçen ne kadr.
  • 1100 ama 1 tl bile geçemez :)
  • quote:

1100 ama 1 tl bile geçemez :)

bi dakka

bu bütçeye hd5770 li sistem toplanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 24 Ağustos 2010; 23:33:23 >
  • kardeşim çalıştırır diyorsan gel dene! Kaç gündür amd işlemcide çalışmadı da intelde çalıştırabildim ekran kartını.!

Ekran kartı için arkadaşa da söyleyeyim: Eğer daha ekran kartı almayı düşünmüyorsan, directx 11 veya shader model 5.0 bir ekran kartı al. Çünkü gelecekte oyunlar bunları isteyecek. Ve arkadaşın dediği ekran kartı da güzel. Ama geleceğe yatırım yapma onla. Powercolor'ın 256bit'lik kartları çok da fazla değil. Ama alırsan da güzel olur
  • evet ekran kartın anakartınla uyumlu
  • quote:

1100 ama 1 tl bile geçemez :)

o paraya point of view alırım ha ben
  • AMD Athlon II X2 245 AM3 2.9GHz 2MB Cache 45nm İşlemci 117
    MSI 770-C45 AM3 AMD 770+SB710 DDR3 1333MHz Anakart 120
    HIS HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı 308
    KINGSTON 2 Gb DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 91
    AKASA Akasa Genesis 450W Siyah Mid-ATX Kasa 134
    AOC 21.5" F22S+ GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR 249
    SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK 79
    SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 42

toplam: 1140TL

o bütçeye bunu kaçırma

monitör sınıfının en ucuzu kamanya var vatanda bu fiyata kaçmaz.

monitörde bu markayı kullanan arkadşlarım var gayet memnunlar sorunsuz temiz model.

vatanda world karta %20 indirimli 6 12 taksitler

• quote:

kardeşim çalıştırır diyorsan gel dene! Kaç gündür amd işlemcide çalışmadı da intelde çalıştırabildim ekran kartını.!

Ekran kartı için arkadaşa da söyleyeyim: Eğer daha ekran kartı almayı düşünmüyorsan, directx 11 veya shader model 5.0 bir ekran kartı al. Çünkü gelecekte oyunlar bunları isteyecek. Ve arkadaşın dediği ekran kartı da güzel. Ama geleceğe yatırım yapma onla. Powercolor'ın 256bit'lik kartları çok da fazla değil. Ama alırsan da güzel olur

amd de çalışmadı intelde çalıştı yaaa ben görmeyeli ekran kartları ne zaman işlemci seçer oldu ya alala

• adam ekran dedi sen kasa buldun Belki parası lazım niye harcıyo hepsini sor bakalım bi
  • quote:

adam ekran dedi sen kasa buldun Belki parası lazım niye harcıyo hepsini sor bakalım bi

arkadaş sistemi baştan yeni topluyo alacaksa yukarıdaki parçları öneriyorum

ayrıca parçların içinde ekran kartı da var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.