Şimdi Ara

ekran kartı bellek rakamları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde hd2600 ekran kartı var 256 mb.hyper memory ile bu rakam 1023 deniyordu bilgisayarı alırken.ben şu anda ram i 3 gb yaptım ve de dxdiag dan bakınca bellek 1523 mb gözüküyor.sizce bu rakamaların hangisi daha gerçekçi ve de oyun oynarken bunlardan hangisinin kullanıldığını düşünebiliriz.şimdiden teşekkürler...

• XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....

vista home premium var.32bit.o halde ben ekran kartına ayrılan bellek miktarını biraz azaltma yoluna gideyim.tşk x files
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaccahari

quote:

Orjinalden alıntı: X Files

XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....

vista home premium var.32bit.o halde ben ekran kartına ayrılan bellek miktarını biraz azaltma yoluna gideyim.tşk x files

Vistanın böyle absürt işler yaptığı oluyor. Ekran kartına gereğinden fazla bellek ayırıyor. Zaten değil 1,5 GB 15 GB dahi ram ayırsa performansa etkisi çok çok az olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.