arkadaşlar elimde hd2600 ekran kartı var 256 mb.hyper memory ile bu rakam 1023 deniyordu bilgisayarı alırken.ben şu anda ram i 3 gb yaptım ve de dxdiag dan bakınca bellek 1523 mb gözüküyor.sizce bu rakamaların hangisi daha gerçekçi ve de oyun oynarken bunlardan hangisinin kullanıldığını düşünebiliriz.şimdiden teşekkürler...
XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....
vista home premium var.32bit.o halde ben ekran kartına ayrılan bellek miktarını biraz azaltma yoluna gideyim.tşk x files
quote:
Orjinalden alıntı: zaccahari
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
vista home premium var.32bit.o halde ben ekran kartına ayrılan bellek miktarını biraz azaltma yoluna gideyim.tşk x files
Vistanın böyle absürt işler yaptığı oluyor. Ekran kartına gereğinden fazla bellek ayırıyor. Zaten değil 1,5 GB 15 GB dahi ram ayırsa performansa etkisi çok çok az olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme