Şimdi Ara

ekran kartı bu aksam karar vermelıyım artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki aşağıdaki ekran kartını alsam bu sistemle kullandığım psu ıle cakısırmı yeterı olurmu
    ayrıca sıstemle uyumsuzluk sorunu yasarmıyım

sapphire HD3850 256MB 256 bit GDDR3 EKRAN KARTI

sistemde unutmadan

İŞLEMCİ P4 D 3. GHZ
    BOARD INTEL D946GZ
    RAM 2 GB 667 MHZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

peki aşağıdaki ekran kartını alsam bu sistemle kullandığım psu ıle cakısırmı yeterı olurmu
    ayrıca sıstemle uyumsuzluk sorunu yasarmıyım

sapphire HD3850 256MB 256 bit GDDR3 EKRAN KARTI

sistemde unutmadan

İŞLEMCİ P4 D 3. GHZ
    BOARD INTEL D946GZ
    RAM 2 GB 667 MHZ

Sen kartı hala almadın mı yav???

Ben de almışsındır diye yorum yapmadım!!!

Neyse kullandığın psu nedir??? Everest, frisby, codegen vb psu ise o kartı hiç alma!!!

Zaten hd3850 senin sistemde darboğaza maruz kalır ancak illede alıcam diyosan şöyle güzel 400w veya en düşük kaliteli bir 350w psu gerekir!!!

Yoksa sistemi durup dururken gümletme!!!

• """""""""""""""HD 2600 XT 256MB GDDR4 :
    HD 2600 XT GDDR4, HD 2600 serisinin en hızlı üyesidir.

2200MHz GDDR4 Bellek ve 800MHz GPU hızı ile tüm DirectX 10 testlerinde 8600 GTS’yi geçmektedir.

DirectX 10 desteği ile Company of Heroes, Call of Juarez, Lost Planet gibi oyunlarda yeni nesil efektlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Donanımsal HD-DVD desteği, dahili ses işlemcisi ve doğal HDMI çıkışı ile multimedya sistem kurmak isteyenlerin geleceğe yönelik tüm ihtiyaçlarını eksiksiz olarak bugünden karşılar.

8600GTS’den 40$-50$ ucuza, DirectX 10 oyunlarında daha yüksek performans sunabilen 2600XT GDDR4, orta segmentin yeni lideri ve oyuncuların gözdesi olmaya aday ekran kartıdır.""""""""""""""

MAMAD KARDES YUKARIDAKI YORUMLARI OKUDUM AKLIMDA IYICE KARISTI
    256 MB PALİT DDR3 8600 GT SONIC ALSAM KALDIRIR MI SISTEM

"""""P4 müş o zaman 3850 alma,palit sonic 512 mb 256 bit süper seçim olur senin için""""""
    bi arkadasımda bu yorumu yapmıs

128 ve 256 arasındakı farkı cok barız hıssedermıyım acaba

KASA FEEL HURRICAN ATX-460
    psu etiketinde 240-250w yazıyor TOTAL MAX POWER 460 W yazıyor ne derece dogruysa artık

bu arada hala alamadım cunku bu hafta sonuna kaldı kredı kartıyla ılgılı sorun cıktı

keske gecen hafta alsaydım kafam ıyıce karıstı

• hangisini alırsan al 512 mb dan az olmasın.bence üzerine biraz daha para koyup 512 mb ddr3 hd 3850 alabilirsin.hem de daha çok kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 7 Mayıs 2008; 20:55:20 >
  • mdemir301 kardes

sistemde unutmadan

İŞLEMCİ P4 D 3. GHZ
    BOARD INTEL D946GZ
    RAM 2 GB 667 MHZ

problem bu aslında
  • İlla orda bize sunduklarından birini alcaksan SPARKLE > 256MB GeForce 8600GT Calibre GDDR3 (PCI-E) 119 usd bunu al
  • 8600GT SONIC + al. saat hızları diğer 8600GT lerden daha iyi. alacağın parana değecek olan tek kart bu o yukarıda yazdıklarından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

"""""""""""""""HD 2600 XT 256MB GDDR4 :
    HD 2600 XT GDDR4, HD 2600 serisinin en hızlı üyesidir.

2200MHz GDDR4 Bellek ve 800MHz GPU hızı ile tüm DirectX 10 testlerinde 8600 GTS’yi geçmektedir.

DirectX 10 desteği ile Company of Heroes, Call of Juarez, Lost Planet gibi oyunlarda yeni nesil efektlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Donanımsal HD-DVD desteği, dahili ses işlemcisi ve doğal HDMI çıkışı ile multimedya sistem kurmak isteyenlerin geleceğe yönelik tüm ihtiyaçlarını eksiksiz olarak bugünden karşılar.

8600GTS’den 40$-50$ ucuza, DirectX 10 oyunlarında daha yüksek performans sunabilen 2600XT GDDR4, orta segmentin yeni lideri ve oyuncuların gözdesi olmaya aday ekran kartıdır.""""""""""""""

MAMAD KARDES YUKARIDAKI YORUMLARI OKUDUM AKLIMDA IYICE KARISTI
    256 MB PALİT DDR3 8600 GT SONIC ALSAM KALDIRIR MI SISTEM

"""""P4 müş o zaman 3850 alma,palit sonic 512 mb 256 bit süper seçim olur senin için""""""
    bi arkadasımda bu yorumu yapmıs

128 ve 256 arasındakı farkı cok barız hıssedermıyım acaba

KASA FEEL HURRICAN ATX-460
    psu etiketinde 240-250w yazıyor TOTAL MAX POWER 460 W yazıyor ne derece dogruysa artık

bu arada hala alamadım cunku bu hafta sonuna kaldı kredı kartıyla ılgılı sorun cıktı

keske gecen hafta alsaydım kafam ıyıce karıstı

ARKADAŞIM SANA ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ BİRKAÇ BİLGİ VERECEĞİM!!! AKLINDAN ÇIKMASIN DİYE BÜYÜK YAZIYORUM!!! BAĞIRMAK İÇİN DEĞİL!!!

EĞER MULTİMEDİA PC TOPLAMAK GİBİ BİR NİYETİN VARSA HİÇ DÜŞÜNME HD2600XT (GDDR4) AL!!!

AMMAAAA... OYUN PERFORMANSINA GELECEK OLURSAK BİRÇOK SİTEDE BİRBİRİNE YAKIN ZAMANLARDA ÇIKAN 2600 VE 8600 SERİSİ KARTLAR PİYASAYA ÇIKTIKLARI DÖNEMDE TEST EDİLDİ VE DX10 SONUÇLARINDA 2600XT GDDR4 BARİZ BİR ŞEKİLDE ÜSTÜNDÜ!!!

ANCAK DX9 TARAFINDA 8600 SERİSİ KARTLAR DAHA İYİYDİ!!!

BAŞTAN ŞUNU BİL Kİ; KİMSE 8600 VE HD2600 SERİSİ KARTLARLA DX10 EFEKTLERİNİ YAŞAYAMAZ!!!

BU SİTEYİ NE KADAR TAKİP EDİYORSUN BİLMİYORUM AMA; ATI, HD2XXX SERİSİ İÇİN ÇOK İYİ SÜRÜCÜLER ÇIKARAMADI VE BU SİTEDE ÇOK ELEŞTİRİLDİ!!!

NVIDIA İSE BİRÇOK OYUN FİRMASI İLE ANLAŞMALI OLDUĞUNDAN OYUNLARIN %80'LİK KISMINDA PERFORMANSI 2'YE KATLAYABİLEN SÜRÜCÜLER ÇIKARMAYI BAŞARDI VE DX10 SONUÇLARINDA 8600=2600 EŞİTLİĞİ OLUŞTU!!!

DX9 OYUNLARINDA ZATEN ÜSTÜN OLAN NVIDIA FARKI BİRAZ DAHA AÇTI!!!

SON DURUM İSE ŞÖYLEYDİ:

-2600XT GDDR4, 8600GTS İLE YARIŞIRKEN 8600GT İLE YARIŞIR HALE GELDİ!!!

-2600XT GDDR3 8600GT'NİN BİR ADIM GERİSİNDE KALDI!!!

-TÜM ORTA SINIF KARTLAR DX10 ÜZERİNDE ZATEN YETERLİ PERFORMANS VERMİYORDU, HATTA DX10 EFEKTLERİ KAPALI İKEN BİLE İYİ SONUÇLAR VEREMİYORDU; DURUM DEĞİŞMEDİ!!!

-8600GTS 200$ LIK FİYATI NEDENİYLE HEP ELEŞTİRİLMİŞTİ VE 120$ LIK 8600GT ONA YETİŞİNCE 8600GTS TAMAMEN ANLAMSIZLAŞTI!!!

-2600XT FİYATA OYNADI ANCAK 8600GT'NİN FİYAT AVANTAJI ZATEN MEVCUTTU BU NEDENLE DX9 OYUNLARINDA TERCİH EDİLEN KART OLDU!!!

-VE BİRÇOK FİRMA BU POTANSİYELİ GÖREREK 8600GT MODELLERİNİ GELİŞTİRDİ!!!

BENİM ÖNERDİĞİM PALIT 8600GT SONIC+ OC İLE 8600GTS'İ GEÇEBİLİYOR!!! (HATTA KALEMMOD İLE AÇIK ARA FARK ATIYOR!!!)

ZATEN 8600GTS DEDİĞİMİZ KART, DAHA YÜKSEK HIZDA ÇALIŞABİLEN BELLEKLERİ OLAN 8600GT'DEN FARKLI BİR KART DEĞİL!!!

2600XT İSE MULTİMEDİA AĞIRLIKLI KALDI VE NE YAZIK Kİ ARTIK TAMAMEN Bİ ÖLÜ DİYEBİLİRİZ!!!

2600XT GDDR4 MODELİNİ BENDE ALMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM, ANCAK DAHA SONRADAN GÖRDÜM Kİ YAPILAN DX10 TESTLERİ EN DÜŞÜK KALİTEDE VE DÜŞÜK ÇÖZ. İLE YAPILIYORMUŞ!!! YANİ BU KARTLAR İÇİN DX10 ZATEN BOŞ!!!

XP'YE VE DX9'A DEVAM DİYORSAN 93$'A PALIT 8600GT SONIC+ AL KAFAN RAHAT ETSİN!!! İYİ Bİ OC ÇEK OLAY BİTSİN!!!

SON SÖZÜM BUDUR!!! HADİ KOLAY GELSİN...

Buarada yukarıda bahsi geçmiş, 8600gt 256 bit değildir!!! 128 bit'tir!!! Değişmez!!!

Hatta ne 2600 serisi ne de 8600 serisi 256 bit olarak çıkmadı!!!

128 bit ile 256 bit arasındaki farkı ise; güçlü gpu'ya sahip bir kartla çok rahat anlarsın!!! Ancak grafik işlemcisi iyi olmayan bir kart 256 bit bellek veriyoluna da ihtiyaç duymaz!!!

O psu'nı da değiştirmeye bak!!!

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 8 Mayıs 2008; 2:02:31 >

• mamad kardes ellerındert gormesın demek ıstıyorum oncelıkle

sagolasın bu acıklayıcı bılgılerınden ötürü

tum emegı gecen bıldıklerını paylasan arkadaslara da tesekkurler bu arada

artık alayımda sızde kurtulun bende kurtulayım bu konudan

artık OC yapmak ıcın buralara takılırım artık umarım cok zor degıldrı cunku daha hıc arastırmadım bıle nasıl yapılır en ufak fıkrım bıle yok

bu guzel forumda o konudada yardımcı olacak arkadaslar vardır mutlaka

herkese kolay gelsın
  • Estafurullah... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!!!

Alacağın kartı belirlediysen aldıktan sonra buraya yaz oc için de zaten her türlü tavsiyeyi burdan bulacağına emin ol!!!

Şimdiden güle güle kullan!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 9 Mayıs 2008; 1:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.