Şimdi Ara

EKRAN KARTİ CAHİLİYİM YARDİM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

RADEON R7 360
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-360-o-c-edition-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

Arkadaslar bu iki ekran kartini kiyaslarsak aralarindaki farklar nedir? Performans potansiyelleri nedir?
    Ustteki arizalanan ve garantisi bitmis kartim yerine alttakini vermeyi oneriyorlar. Ben pek anlamiyorum ama bana alttaki zayif geldi biraz sizden de tavsiye almak istedim saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç para istiyorlar?

• Para istemiyorlar. Ustteki kart bozuldu Asusa tamire verdim tamir edemediler. Degisim raporu gonderdiler normalde urunun aynisini vermeleri lazim ama ellerinde bulunmuyormus. Onun yerine alttakini verelim size diyorlar

• R7 370'ten altını kabul etmeyin.R7 360, 7850'den ortalama %30 daha yavaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

R7 370'ten altını kabul etmeyin.R7 360, 7850'den ortalama %30 daha yavaştır.

R370 ayni performansi verebilir mi? Bir de kartin mini olmasi bir dezavantaj midir?

• mstf262 kullanıcısına yanıt
    R7 370 ile 7850'den azıcık da olsa daha fazla performans alırsınız.Yasal hakkınız,ayıplı ürünün aynısı ya da üst modelini size vermeleri yönünde.7850'nin güncel karşılığı R7 370'tir.R7 370 vermiyorlarsa,fatura bedelini isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf262

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

R7 370'ten altını kabul etmeyin.R7 360, 7850'den ortalama %30 daha yavaştır.

R370 ayni performansi verebilir mi? Bir de kartin mini olmasi bir dezavantaj midir?

RX 460 isteyin. Madem tamir edemiyorlar o zaman biraz daha üst model vermeleri gerek özür dilemek amaçlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin hocam, ürünün garantisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Dikkat edin hocam, ürünün garantisi yok.

Maalesef dikkatimden kaçmış çok teşekkürler uyarı için.

• Ürünün garantisi yok. Kartı al derim, sonuçta bedavaya geliyor. Daha fazlasını vermezler.

• Garantisi yok ama bi ay sure tamir edecegiz diye beklettiler. Sonra rapor gonderdiler ustelik tamir parasi aldilar. Rapora gore urunun aynisini temin edebilmem gerekiyor.

• quote:

Garantisi yok ama bi ay sure tamir edecegiz diye beklettiler. Sonra rapor gonderdiler ustelik tamir parasi aldilar. Rapora gore urunun aynisini temin edebilmem gerekiyor.

Siz RX 460 isteyin eğer ısrar ederlerse verdikleri kartı alın.

• Kısaca üstünden geçersek

Garantisi bitmiş kartı tamire gönderdiniz

Yasal tamir süresi olan 30 işgünü (yanlış yazmış olabilirim) geçti sizin değişim hakkınız doğdu.

Eğer şansınız varsa 370 veya 460 ı zorlayın. Hatta ben olsam

bak bunun 0 fiyatı bu bana buna muadil fiyatlı bi ürün ver derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

Kısaca üstünden geçersek

Garantisi bitmiş kartı tamire gönderdiniz

Yasal tamir süresi olan 30 işgünü (yanlış yazmış olabilirim) geçti sizin değişim hakkınız doğdu.

Eğer şansınız varsa 370 veya 460 ı zorlayın. Hatta ben olsam

bak bunun 0 fiyatı bu bana buna muadil fiyatlı bi ürün ver derdim.

Bir aydan bile fazla bekledim. Odeme icin ekstra bur hafta onay bekledim. Ama normal sartlarda bu verdikleri raporu urunu satin almis oldugum yere gonderip urunu de ordan temin etmem gerekiyor. Satin aldigim firma iflas tehlikesinde oldugu icin Asus ilgileniyor.

Maile r7 370 gonderin dedim. Performansi ve fiyati ayni falan da yazdim. Umarim gonderirler uzun suredir bilgisayarim yok zaten gina geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Garantisi yok ama bi ay sure tamir edecegiz diye beklettiler. Sonra rapor gonderdiler ustelik tamir parasi aldilar. Rapora gore urunun aynisini temin edebilmem gerekiyor.

Siz RX 460 isteyin eğer ısrar ederlerse verdikleri kartı alın.

Sansimi zorluyorum iste. İllaha bunu alin da demediler. Olmaz diyorsaniz ekibe bildiririm falan dedi maillestigim kadin. En son sans 360 i kabul ederim artik yapicak bisey kalmazsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.