Aynı şekilde olan 8800 gts ekran kartımı fırına vermiştim ve düzelmişti. Forumda aratırsan o konuyu bulabilirsin. Kartın tamamen bozulma ihtimali de var haberin olsun. Ama kart bu şekilde ve kullanamıyorsan yapacak tek bir şey var. Garantisi bittiyse fırınlama.
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.A
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
Orijinalden alıntı: totolayn36
quote:
:
Orijinalden alıntı : Umut.A
Kardeşim çok sağol ama ben 2.soruda ikisini bir arada aynı anda çalıştırabilir miyim demek istemiştim cevap için de sağol kardeşim
Hocam agp kartlar bunlar devri geçeli zaten çok oldu. En son 2005'de kullandım agp kart. Onun tekini çalıştırırsan şükür etmen gerekir. Ki zaten böyle bir desteğe sahip değiller. Kısaca mümkün değil.
Yine de günümüz pclerinde açılabilmeleri mümkün diye biliyordum ben ?
Hocam günümüz bilgisayarlarında dediğiniz şey doğru ama siz söylüyorsunuz günümüz bilgisayarı demek günümüz teknolojisi demek. Eski teknoloji bir ekran kartından bahsediyorsunuz. En basitinden anlatayım. Nvidia ekran kartlarını çoklu kullanabilmeniz için sli destekli olması lazım. Ki bu sizin kartlarınızda yok. O bahsettiğiniz kartlardan daha iyilerinde bile yok. Yani zaten kullanabilseniz bile o iki kartı aynı anda kullanamazsınız, hadi diyelim onuda yaptınız performans alamazsınız. Gözünü seveyim hocam önce biraz aratırma yap sorduğun konuda. İnternetten teknoloji fışkırıyor, sadece biraz araştırmak lazım. İyi akşamlar.
Hocam, soruyu ben sormadım, arkadaş sormuştu Ben aynı anda takılamayacağını biliyorum fakat demek istediğim sadece 1 (BİR) kartın takılıp günümüz masaüstlerinde çalış çalışmayacağı.. Performans ayrı mesele, dökülür zaten de...
quote:
Orijinalden alıntı: mg42
quote:
Orijinalden alıntı: Drego*
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Drego*
quote:
Ekran kartın nedir?
ATİ RADEON HD 5750 1GB
Mor veya mavi bir ekran da dik çizgiler şeklinde mi çıkıyor?
Evet duruma göre değişiyor bazen mavi bazen mor bazen gökkuşağı gibi rengarenk. ısı durumuna baktım %35 %50 arası oynuyor en fazla oyundayken.
Aynı sorun bende de vardı. Daha 1 hafta olmadan o tür hatalar çıktı. Meğer ekran kartı hasarlıymış. Kısacası o ekran kartı iflah olmaz...
Şu an için kartta bir sorun yok 12.6 sürümünü indirip kurdum dünden beri bir sorunla karşılaşmadım. Hemen bi kenara atmak kolay sonuçta para basmıyoruz değil mi ? Öyle olsa burada konu açmaz yardım istemez gider yenisini alırdım. Allah'yan yardım edecek insanlarımız hala var. Teşekkür ederim arkadaşlar.
Yarım saate yakın oldu bir problem yaşamadım oyunda teşekkürler böyle giderse düzelmiş demektir. Haber vericem :)
Umarım sıkıntı yaşamazsın, donanımsal problem olmadığı sürece halledilmeyecek bir şey yok
Şu ana kadar bir problem yaşamadım teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
Aynı şekilde olan 8800 gts ekran kartımı fırına vermiştim ve düzelmişti. Forumda aratırsan o konuyu bulabilirsin. Kartın tamamen bozulma ihtimali de var haberin olsun. Ama kart bu şekilde ve kullanamıyorsan yapacak tek bir şey var. Garantisi bittiyse fırınlama.
Şu an için öyle bir şeye ihtiyaç duymadım inş böyle devam eder bir problem yok düzeldi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme