Bu gün bilgisayarıma format attım Ekran Çözürlüğü format'dan önce 1920x1440 ile şimdi 1920x1080 üstünü görmüyor sizce sorun nerden kaynaklana bilir vede çözümü nedir.
Donanım Bilgiler Aşağıdadır
Ekran Kartı: MSI R5770-PMD1G İşletim Sistemi : WIN 8.1 Monitör: Sony Bravia KDL-40EX520 (40 inç, LED TV) Bağlantı: HDMI
AMD-Catalyst-14.9 kurulu
bahaksoyB
kullanıcısına yanıt
HDMI bağlantı 1920:1080 e kadardır diye biliyorum DVI kablo ile daha fazla oluyodu birde monitor boyutu
Sürücüleri kurdunuz mu?
Bilgisayarınız ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman açtığınız konularda, istediğiniz cevabı bir an önce almak ve sorununuzu çözmek için; -Bilgisayarınızın donanım özelliklerini mümkün olduğunda detaylı bir şekilde yazın. -Kullandığınız işletim sistemini bit sürümü ile beraber yazın. (32 bit & 64 bit) -İşletim sisteminizin ve sürücülerinizin en güncel sürümlerinin yüklü olup olmadığını yazın. -Konuyu açmadan önce sorunu çözmek için neler yaptığınızı ve ne gibi sonuçlar aldığınızı yazın. Yazın ki bir an önce sonuca ulaşın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme