Şimdi Ara

Ekran kartı değişikliği tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ekran kartımı bu yaz değiştirmeyi düşünüyorum.sitede incelemeler yaptım ve herkes gerçekten ii tavsiyeler vererek birbirine yardımcı oluyor.Bende üye olup bunlardan yararlanmak istedim.öncelikle sistemim şu

1 GB DDR2 RAM
    ASUS P5PL2 ANAKART
    ASUS EAX550HM512TD256 EKRAN KARTI
    INTEL CORE 2 DUO 3.00 GHZ İŞLEMCİ

Aslında iyi bir ekran kartı almayı düşünüyorum 170 tl civarı para ile belki yaza kadar 200 tl i bulabilir.Güzel bi ekran kartı alırsam anakartıda değiştirmek zorunda kalır mıyım?Değiştirirsem hangi anakartı önerirsiniz ve bu fiyatlarda iyi bir ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim.

• yaza kadar daha neler çıkar neler 4600 serisinin ddr5 bellekli modelini bekliyoruz ama sana tavsiyem 4830 şimdilik, yaza kadar 200tl olur onun fiyatı. anakartı deiştirmene gerek yok.
  • sana tavsiyem ram i 4 gb yap birde 1GB 4830 al keyfine bak
  • ewet ram i yükselticem ama oyunları 1440x900 çözünürlükte oynuoyorum ve özellikleri high yaptığımda kasma,donma olmasın istiyorum.hd4830 yeterli olur mu_?
  • anakartın P5PL2/ E'mi C'mi. bende C var ve ben değiştirmeyi düşünüyorum.
  • ewet bnmkide P5PL2 / C
  • E HD 4830 NE DİYONUZ ONUN FİYATI 290 DAN ASSAGI DEGİL YAZA KADARDA EN FAZLA 13 DLOLAR DUSER YANİ 20 İLE 25 TL DÜŞER ODA BELKİ ALACAKSAN HD 3850 AL DX 10.1 PXEL SHDER 4.1 AL BUNU BAK DALGANA FİYATİ KDV DAHİL 170 TL TEK CEKİM 145 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bu anakart o işlemciyi kaldırabiliyor mu. sen ozaman normalden düşük fps ile kullanuyorsun. o anakart 800 mhz.
  • ewet bn daha core 2 duo ilk çıktığı zamanlar almıştım bu anakartla işlemciyi..neden düşük fps olsun ki_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

sana tavsiyem ram i 4 gb yap birde 1GB 4830 al keyfine bak

aştın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.