Şimdi Ara

Ekran kartı değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben eylül ekim gibi bir bilgisayar toplanmıştım. Güzel güzel kullanıyordum, sonra benim sapphire hd7970 e bios flashlama gereği duydum. Flashlarken bilgisayar reset attı, ekran kartı ayarları bozuldu ve garantiye gönderdim. 15 gün felan geçti ve bugün bi halini hattrını sorayım ekran kartımın dedim. Meğersem yapılmamış ve değişim olmuş. Bana sapphire r9 280x yollayacaklarını, bugün veya yarın elimde olacağını söylediler. Sizce bu ekran kartı iyi midir? Nette araştırmalarıma göre 7970 ten bir iki fps daha fazla veriyor siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birincikinci -- 31 Mart 2014; 18:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7970 üstünde küçük bi düzenleme yapıp performansını az arttırıp ismini r9 280x yaptılar, kayda değer bi fark yok aralarında anlamazsın bile farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

7970 üstünde küçük bi düzenleme yapıp performansını az arttırıp ismini r9 280x yaptılar, kayda değer bi fark yok aralarında anlamazsın bile farkı

Teşekkürler yorum için, aslında yapılıp gonderilmesi bile yeterliydi benim için sadece aklımda kalan soru, hd 7970 den düşük performanslı olmaması, aynı performans olsa yine kafi.

• Daha yeni teknoloji içeren bir kart. Performans olarak HD 7970 ile pek fark yoktur. Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Daha yeni teknoloji içeren bir kart. Performans olarak HD 7970 ile pek fark yoktur. Hayırlı olsun :)

Teşekkürler yorum için inşallah hayırlı olur, anladığım kadarıyla performans kaybı yaşamıcam, olsun madem kullanıcı hatası demediklerine şükretmek lazım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.